cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 ilginç yazılım sorunu

(Topic created on: 05-13-2024 10:35 PM)
55 Views
yavuza50
Active Level 6
Options
Galaxy A

Üstteki video cihazın kendi kamera uygulaması ile çekildi nedense heryer kapkaranlık alttaki video ise open camera 3. Parti uygulama ile çekildi cihazın kamera uygulaması sadece bende mi sorunlu ve neden böyle bir **bleep** var whatsapp kamerasıyla çekersem de aynı sonuç oluyor a50 kullanıp bu sorunu yaşayan var mı

Edit:
Cihazi 5 yıldır kullanıyorum 2019 nisanda alınmıştı geçen sene ekranı kırdım ekran+batarya değişti kamera haricinde gerçekten samsungun ürettiği en düzgün cihazlardan birisi olabilir en ufak arıza vermedi

0 Likes
14 Comments
yavuza50
Active Level 6
Galaxy A
Yok hayır ben bunu belki de 1 2 sene önce **bleep** ettim foruma çok kez yazdım ancak kimse bakmadı zaten bu cihazi kullanan da çok az kişi kaldı artık malum 5 yıllık cihaz
yakup
Active Level 10
Galaxy A
Bizde var şebeke de sorun yaşıyoruz sizde o nasıl
0 Likes
yavuza50
Active Level 6
Galaxy A
Benim bir sorunum yok kamera haricinde şebeke sorunu varsa anakart hasar almış olabilir
yakup
Active Level 10
Galaxy A
Öyle tahmin ediyoruz
0 Likes
Galaxy A
Alttaki video 30 fps , 30 fps kare hızında perde daha az sıklıkla kapandığından lensten iceri daha çok ışık girer ancak 60 kare hızında perde çok sıƙ aralıklarla kapandığı için daha az ışık girer ve görüntü karanlik olur . Ayrıca alttaki video stok kamera uygulaması olmadığından netleme sorunu var gibi gözüküyor. Benim tercihim her zaman stok kamera
0 Likes