1nfernus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-17-2024 05:58 PM (Last edited 12-17-2024 06:05 PM ) in
Galaxy AMerhaba, Eylül 2024'ten beri başlıktaki probleme sahibim ve birçok yolu denedim. Bu forumda başlık da açtım beni yönlendirdiler sağ olsunlar fakat neticeye gelirsek samsung'un destek kısmı pek yardımcı olmadı. Samsung members uygulaması üzerinden tanı testi yaptım ve benden istendiği üzere bu testi samsunga gönderdim. Benden smart tutor uygulaması ile uzaktan destek talebi oluşturmam istendi ve bunu yapabilmek için de 444 77 11 nolu numarayı arayıp 6 haneli şifre alıp smart tutora girmem gerekti ve rezalet de burada başlıyor. Benim telefonumun zaten problemi mikrofonda ve hoparlörde iken benim arama yapıp 6 haneli bir şifre almamı istiyorlar. 1 kere bu numarayı aradım zaten telefondan hiç bir ses gelmiyor, bunun üzerine 444 77 11 nolu numara beni 6 7 kez geri aradı sanki konuşabileceğim gibi. Keza bir çok kez canlı destekteki kişilerle de yazıştım, kalkıp teknik servise gitmeye durumum olmadığını söylememe rağmen benden adresimi alıp en yakın Samsung servisine yönlendirdiler .d Hatta ve hatta bir arkadaşa 2 kere zaten fabrika ayarlarına sıfırladığımı ve bir şey değişmediğini söylememe rağmen tekrar sıfırlamamı önermişti.
ÇÖZÜMÜ: Telefonunuzu üstteki menüyü kaydırıp titreşim moduna alın. Telefonunuzu yeniden başlatın ve telefon açıldıktan sonra hiçbir uygulamaya girmeden yan tuşları kullanarak telefonu titreşimden sesliye alın. Kesin bir çözüm değil arada yine bozuluyor ama tekrar bunu yapınca düzeliyor. Sorunun nedeni tanı testinde sanki başka bir uygulama sürekli hoparlör ve mikrofonunuzu kullanıyor gibi gözüküyor ama tam olarak ben de tespit edemedim 4 5 aylık süreçte. SAKIN TELEFONUNUZU FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAMAYIN. Bu süreçte ben 2 kere tüm telefonumu 1 kere de sadece ayarlarımı olmak üzere 3 kere sıfırlama yaptım. Hiçbir şey değişmiyor.
3 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2024 06:00 PM in
Galaxy A
Merhaba bendede var hiç böyle sorun yaşamadım
1nfernus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2024 06:04 PM in
Galaxy A
İnternette hem bu forumda hem başka forumlarda hatta şikayet sitelerine bile bu sorundan muzdarip birçok insanı gördüm bu sorunu araştırırken. Umarım şu an yaşayan varsa veya gelecekte birileri yaşarsa onlara yardımcı olmuş olurum.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2024 06:05 PM in
Galaxy A
Ben sorunsuz deneyim için A50 ye android 10 yükledim hiç bir sorun yaşamıyorum