cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Selfie (geniş açılı kamera)

(Topic created on: 05-04-2020 10:37 AM)
930 Views
kamerasız
Active Level 2
Options
Galaxy A

Som guncellemeden sonra selfie kamerasinda geniş açı ile fotoğraf çekince hata veriyor. Baska sorunu yaşayan var mi ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
UtkuGorkem
Active Level 5
Galaxy A
Ben bir çözüm önerisi sunayım. Kameraya girin sağ veya sol üstte ayar simgesi olacak (çark). Ayar simgesine tıklayıp en aşağıda "Fabrika Ayarlarına Dön" Seçeneğine Tıklayın. Bu sizin yaptığınız özel kamera ayarları vb. kaydedilen kamera ayarlarını silecektir. Sorununuz çözüme ulaşmazsa Samsung Members uygulamasından "Geri Bildirim Oluştur" kısmından hatanızı açıklayın ve gönderin en kısa sürede yanıt vereceklerdir. İyi günler

View solution in context

Solution
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy A
ben de a50 kullanıyorum öyle bir sorun yaşamıyorum kamera uygulmasının verilerini silip tekrar deneyin

View solution in context

5 Comments
Solution
UtkuGorkem
Active Level 5
Galaxy A
Ben bir çözüm önerisi sunayım. Kameraya girin sağ veya sol üstte ayar simgesi olacak (çark). Ayar simgesine tıklayıp en aşağıda "Fabrika Ayarlarına Dön" Seçeneğine Tıklayın. Bu sizin yaptığınız özel kamera ayarları vb. kaydedilen kamera ayarlarını silecektir. Sorununuz çözüme ulaşmazsa Samsung Members uygulamasından "Geri Bildirim Oluştur" kısmından hatanızı açıklayın ve gönderin en kısa sürede yanıt vereceklerdir. İyi günler
Solution
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy A
ben de a50 kullanıyorum öyle bir sorun yaşamıyorum kamera uygulmasının verilerini silip tekrar deneyin
kamerasız
Active Level 2
Galaxy A
şimdi sıfırladım ve düzeldi. cok teşekkür ederim arkadaşlar. birde birsey daha sormak istiyorum, vatsaptan mesaj gelince otomatik cevap veriyo, yalnız soru ne ise ona gore cevap öneriyor, standart kalip mesajlardan değil. bu bi sorun degil mi sizce? mesajlari okumuş olmuyor mu samsung ?
0 Likes
UtkuGorkem
Active Level 5
Galaxy A
Otomatik yanıtlıyor. Bunun sorun olduğunu düşünmüyorum.
0 Likes
kamerasız
Active Level 2
Galaxy A
Telefon gelen mesajı okuyor, anlıyor ve cevap yazıyor. okuyup anlamask gizliliği ihlal eden birsey degil mi?
0 Likes