Original topic:

A50 Pro Mod

(Topic created on: 02-15-2020 06:37 PM)
960 Views
mercimeykA50
Active Level 8
Options
Galaxy A

Daha önce de yazmıştım

Ben A50 kullanıyorum ama kamera pro modda S serisinde olduğu kadar seçenek yok.Kamera 1600 ISO yapabilmesina rağmen ana kamerada 800 4K video çekebiliyor ama kameraya koyulmamış.Lütfen yanıt verin neden acaba?
Enstantene bile yok bu ne saçmalık birde S6dan sonra olan pro modda sarı dikdörtgenler de yok

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba muhammedalibilgin,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Bu bir hata değildir, yazılım konsepti özelliğidir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
Galaxy A
4K özelliğini kamera uygulamasına Zorlananilir veya kasabilir ve benzeri şeyler olmaması için koymamış olabilirler. google camera 4K destekliyor diye biliyorum.
0 Likes
mercimeykA50
Active Level 8
Galaxy A
ama A50 Gcam desteği maalesef yok open camera ile 4K çekebiliyorum zaten umurumda değil 4K ama koysalardı bence gidipi Note 10 alalım diye yapmışlar
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
zorlanmıyor kardeşim bilerek verilmiyor 4k video desteği stok kameraya
Galaxy A
aga normalde Samsung exynos modeller için destek yok ama ben bunun için bayaa araştırdım A30 için bulmuştum son sürüm gayet iyi çalışıyor fakat yapay zeka ve derinlik kameram olmadığı için normal kameradan farksız çekim yaptı. Yapay zeka normal ana sistem için şart google ona göre destekliyor telefonları. sırf desteklemediği için yakın zamanda xiaomi ye geçeceğim
0 Likes
mercimeykA50
Active Level 8
Galaxy A
Bence Sd li Samsung al neyse aga rica etsem bir araştırırmısın a50 için ben 10 aydır bulamadım
Galaxy A
exynos for google camera yazsan çıkar, ayrıca şunu söyliyim bugüne kadar samsung kullandım en iyi olarak samsung bildim ama yakınımda note 8 var karşılaştırma yaptım ve 2600tl verdiğim A30, redmi note 8 den daha kötü çıktı ve redmi note 8 sadece 1600tl aşırı üzüldüm..
mercimeykA50
Active Level 8
Galaxy A
bence Samsung kalitesi şaşmaz
mercimeykA50
Active Level 8
Galaxy A
bu arada sağol
Galaxy A
samsungdan vazgeçmek istemem ama amiral gemi haricinde doğru düzgün telefon yok gerçekten.