Crawlast
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-23-2020
10:39 AM
(Last edited
06-23-2020
10:41 AM
by
User0000006
) in
Merhaba.
Bir süredir A50 model cihazi kullanıyorum. Parmak izi stabil calışmıyor. Önce ekran koruyucusundan kaynaklandığını düşündüm ve çıkarttım fakat sorun devam ediyor. Parmağımı kayıt ediyorum ve bir süre sonra okumuyor, okusa da çok uğraştırıyor. Cihazın kendi problemi mi acaba?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Brazl
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2020 10:56 AM in
Galaxy A
Merhaba Crawlast,
"Ayarlar> Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına dön" yaparsan sorunun çözülebilir. Bu ayar telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaz, sadece bütün ayarları telefonu ilk aldığın zamandaki şekline döndürür.
Eğer hala düzelmiyorsa Samsung Members ana sayfasında "+" şeklinden "Geri bildirim gönder" e basarak sorununuzu yazabilirsiniz.
Aynı zamanda parmak izi sensörünün bozulmuş olma ihtimali de var o yüzden bir samsung servisine gösterebilirsiniz.
Brazl
Başka kullanıcıların vaktini harcamamak için üstteki üç noktadan çözüm olarak kabul eder misin?
"Ayarlar> Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına dön" yaparsan sorunun çözülebilir. Bu ayar telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaz, sadece bütün ayarları telefonu ilk aldığın zamandaki şekline döndürür.
Eğer hala düzelmiyorsa Samsung Members ana sayfasında "+" şeklinden "Geri bildirim gönder" e basarak sorununuzu yazabilirsiniz.
Aynı zamanda parmak izi sensörünün bozulmuş olma ihtimali de var o yüzden bir samsung servisine gösterebilirsiniz.
Brazl
Başka kullanıcıların vaktini harcamamak için üstteki üç noktadan çözüm olarak kabul eder misin?
4 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2020 10:45 AM in
Galaxy A
cihaziniza bu ay yeni bir yazilim guncellemesi gelecek
o güncellemeyi beklerken
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
bunlar sorununuzu az da olsa duzeltir
guncelleme gdikten sonra hala bir duzelme yoksa parmak izi sensoru darbe almis olabilir
cihazinizi en yakin samsung servisine gotürmenizi tavsiye ederim
o güncellemeyi beklerken
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
bunlar sorununuzu az da olsa duzeltir
guncelleme gdikten sonra hala bir duzelme yoksa parmak izi sensoru darbe almis olabilir
cihazinizi en yakin samsung servisine gotürmenizi tavsiye ederim
Solution
Brazl
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2020 10:56 AM in
Galaxy A
Merhaba Crawlast,
Brazl
Brazl
Crawlast
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-23-2020 12:15 PM in
Galaxy A
Teşekkürler Brazl, sorun çözüldü.
Brazl