cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 PUBG kasma sorunu çözümü

(Topic created on: 01-01-2021 11:25 PM)
5208 Views
yoldas
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar Son güncellemeden sonra bende dahil çoğu samsung A50 cihaz sahiplerinde pubg kasma sorunu başladı. 

Araştırdım çözümünü buldum bende işe yaradı yani. 
1. Öncelikle Ayarlar> arama bölümüne pil kullanımını optimize et diyoruz tümünü optimize et diyoruz sonra üsteki arama yerine pubg mobile yazıp pubg mobile de ki aktif olan çubuğu kapatıyoruz off haline getiriyoruz.
2. Galaxy storye oyun eklentileri yazıp uygulamayı indiriyoruz. Game booster plus onuda içeriden indirip kuruyoruz çubuk aktif halde olacak ve böylelikle pubg mobile entegre olmuş oluyor sonra game booster plus tıklıyoruz pubg mobile üstüne tıklıyoruz aşağıda özel seçeneği var tıklıyoruz tıklanmıyorsa basılı tutup yukarı kaydırıyoruz performans seçenekleri grafik kalitesi maks. FPS parlaklık vs.. gibi seçenekler var sonra grafik kalitesi sizde %75 veya %100 olması lazım sadece grafik kalitesini %60 indiriyoruz ve uygula diyip kaydediyoruz diğer seçenekler ile oynamayın maks FPS full olacak performans seçenekleri full olacak performansa odaklı olacak yani. Bu kadar eskisi gibi akıcı oynayabilirsiniz bende işe yaradı. 
GERİ DÖNÜŞ BİLDİRİMLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... 
Umarım yardımcı olabilmişimdir 
11 Comments
EfeCandar
Active Level 4
Galaxy A
knk bende olmadı aksine oyun dahada **bleep** oldu oyundan bile çıkamadım sen düşün
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Yani bende başta öyle demiştim yaptım hiç umudum yoktu girdim oyuna gayet akıcı oynadım eskisi gibi bilmiyorum belki senin atladığın veya yanlış yaptığın birşeyler olmuş olabilir veya sende işe yaramamış olabilir. Yani bende de ne kadar işe yarar bilmiyorum belki 1 hafta sonra tekrardan kasabilir oyunum bende merak ettiğim için geri dönüş yorumu yapın yazdım zaten.
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
5 saat önce uyguladım bu çözümü 2 saat pubg oynadım sorunsuz kasmadan eskisi gibi oynadım yani ama herkeste işe yarar mı bilemiyorum.
0 Likes
EfeCandar
Active Level 4
Galaxy A
knk böylemi sendede yoksa yanlış yaptığım biseymi var

Screenshot_20210102-000137_Game Booster Plus.jpg

0 Likes
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Evet Doğru böyle. istersen telefonu yeniden başlat bir dene belki olur. ama yeniden başlattıktan sonra bu ayarları tekrar kontrol et uygula gir bir bakalım
HuseyinAydin_
Active Level 5
Galaxy A
sizin dediğinizin aynısını bende yapıyorum ama ben hayla çözemedim telefonun bazen huyu tutuyo sanki gpu halen fazlasıyla çalışsa bile kasıyor bazende 90fps gi çok akıcı oluyor
0 Likes
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Ekran kare hızın 60 90 FPS alamazsın ki 90 yazsa bile 60 gibi hissedersin yani 90 FPS alamazsın a50den
yoldas
Active Level 4
Galaxy A
Dipnot: İşe yaramadı yazan arkadaşlar benim telefonumda çok fazla uygulama yok 7-8 uygulama 30 foto 2-3 tane video var. belki sizin cihazınız da çok fazla uygulama resim video varsa onların da etkisi olabilir belki
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Benim cihazım full dolu maalesef yazılımsal bir hata oluşmuş ve cihazları olumsuz etkiledi

IMG-20201222-WA0070_1644.jpg