cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 Kamera

(Topic created on: 03-25-2021 01:56 PM)
223 Views
Botzexlan
Active Level 7
Options
Galaxy A

Android 11 güncellemesi sonrası farkettiğim bir diğer sorun önceden daha iyi çeken portre modu çok kötü olmuş bulanık gösteriyor ve kamera performansında genel bir düşüş var odak sorunu hala devam ediyor lütfen hata raporu gönderelim kısa sürede düzelsin 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Botzexlan,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
alosmann
Active Level 6
Galaxy A
Ben gönderdim kardeşim hep beraber gönderelim umarım düzelir kamere sorunları
Botzexlan
Active Level 7
Galaxy A
İnşallah düzelir
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Botzexlan,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes