cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 4.5G yerine H+ Bağlanıyor Ve HD+ ibaresi yok

(Topic created on: 05-19-2021 05:15 PM)
2344 Views
LuaxA50
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar telefonum ve sim kartım 4.5G desteklerken neden H+ ile bağlanıyor ve volte açıkken neden HD+ ibaresi  yok şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mehmet2345,

Yaşanılan sorun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

12 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba, Kötü çeken bir yerde hattınız 3G'ye geçebilir ve 3G'de HD+ kullanılamaz.
LuaxA50
Active Level 4
Galaxy A
Dışarıya ciktigin zamanlardada çıkmıyordu H+ ile baglaniyordu
0 Likes
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy A
Ayarlar>Bağlantılar>Mobil ağlar içinde volte yi aktif edin. Eğer yine olmazsa Online işlemler uygulaması ayarlarından veya 5555'e VOLTE yazıp gönderin aktif edin
LuaxA50
Active Level 4
Galaxy A
Onları denedim ama sonuç aynı turktelekom kullanıyorum kendi uygulamasından bile açık mesajda gönderdim ama sonuç ayni
0 Likes
LuaxA50
Active Level 4
Galaxy A
Buyurun bakın Screenshot_20210519-173350_Trk Telekom.jpg
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Bazen sorun olunabiliyor bildirim panelinden WiFi araması aktif edin ve tercih edilen ağ WiFi yapın
LuaxA50
Active Level 4
Galaxy A
Denedim sonuç ayni
0 Likes
umuttt
Active Level 4
Galaxy A
Cihazı yeniden başlatın
0 Likes
alitrykk
Active Level 5
Galaxy A
Bende de oyleydi. Hangi hattı kullanıyorsan hd ses yazıyodun oparetor numarasina yolluyosun öyle aktif olmuştu
0 Likes