- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-31-2020
03:42 PM
(Last edited
03-31-2020
03:42 PM
by
User0000002
) in
Daha önce yazdığım mesajı altta bulabilirsiniz. Konuya yorum yazma ve devam etmeyi çözemediğim için tekrardan ileti açma gereği duydum.
Telefonum kapandı vs. sonrasında arkadaşım telefonu yedekledi, yeniden yükledi ve bilgisayardan şarj etti. Akşamına kadar sorun yoktu, ta ki telefonu şarja (220 V) takana kadar. Telefon kendini tekrar korumaya aldı, şarj olmadı vs.
Sabaha bilgisayardan şarj etmeye başladım fakat şimdi ki uyarı da telefonun çok yavaş şarj olduğu uyarısıdır.
Yurtdışındayım, telefonu servise götürün diye bir öneriyi önermeyin. Ben yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü telefonum ısınmıyor. Daha öncesinde bu telefon çok daha fazla ısındığı halde kapanmaz iken, şimdi telefonu buzdolabında mı kullanacağım?
Önceki mesajım
"Merhabalar,
Samsung A50 telefonumu facebook messenger üzerinden konuşurken şarj etmek istedim, o arada şarj kablosunu bağlayınca telefon aşırı ısındığından dolayı şarj olmuyor gibi bir uyarı verdi. Aradan 10 dakika geçti, ikinci denememde telefon önce uygulamaları kapattı, sonra da kendini. telefonun en son sarj yüzdesi %50 idi ve telefon cidden hiç sıcak dahi değildi. Hatta şimdi gayette soğuk çünkü 1 saate yakındır kapalı ve şuanda hiç açılmıyor, şarj da olmuyor.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İyi geceler."
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 08:11 PM in
Galaxy AMerhaba Ertac,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sorunun devam etmesi halinde 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından yardım alabilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 03:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 05:39 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 04:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 04:02 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 04:30 PM in
Galaxy Aonu dün arkadaşım yaptı, aslında ilk başta hata verdiğinde aralıklar ile telefon soğudukça ve ertesi gün sabah telefonu 220V şarja taktığım zaman hep ısınma hatası verdi ve tahminimce arkadaşım hard reset atmış olmalı. Çünkü telefonu açmadığı halde telefon ekranında pc ekranı gibi yazılar vardı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 04:06 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 04:27 PM in
Galaxy ABende konunun yazılımsal olduğu kanaatindeyim. Sensör kontrolü için korona tehdidin bitmesi gerekir, bulunduğum ülkede tüm mağazalar kapalı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 05:22 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-31-2020 08:11 PM in
Galaxy AMerhaba Ertac,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Sorunun devam etmesi halinde 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından yardım alabilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD