cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35

(Topic created on: 02-25-2025 03:22 PM)
247 Views
Burak_A35_5G
Active Level 6
Options
Galaxy A

Şimdi güvenlik güncellemesi geldi doğru ama planlı eskitme diye olay var ya bu yazılım güncellemelerin bu ne zaman başlar yani eskitmeye başlar samsung o zaman durdurcam güncelleme felan yapmıycam.

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Hocam a52 kullanıyorum, Hala performans duşuşü göremedim.

View solution in context

Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Her sürüm guncellemesi oncesinde format attım en iyi performans için. Ama uzun zamandır antutu testi yapmamıştim. Ama daha geçen hafta bi antutu testi yapmıştım. Hala telefonun ortalamasında bir değer veriyor diyebilirim. Aktif oyun oynarim. Pil aşınmasini antutu %80 olarak olctu 4 sene sonraScreenshot_20250225_152849_AnTuTu Benchmark_1000163645_1740486542.png

View solution in context

Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Guncelleme sonrası değil de öncesinde sıfırlamak daha etkili olur.
Uygulamalarda veya sistemde sıkıntı çıkma olasılıği olabiliyor sürüm geçişi esnasında. Ama guvenlik guncellemelerinden once format atmaya deymez bence

View solution in context

Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Valla 6 ay da baya sı.k bi aralıkmış, ben şahsen format atma gereği duyacak kadar kastıgını hissetmiyorum telefonun. Ama müsaitsem sürüm güncellemesi öncesi yaparım.(ama bu aralar degilim) Hatta en son Android 13 ten 14e geçişte yapmadiım bile 😁

View solution in context

Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Rica ederim 😊

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Olmaz öyle şey

View solution in context

Solution
FurkanOrduTR
Active Level 6
Galaxy A
Yalan, yapsalar bile daha telefon yeni, 2-3 sene sonra düşünülecek konu.

View solution in context

14 Comments
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz daha yeni bide mart 2024de çıktı ne zaman eskitmeye başlar samsung a35i?
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Hocam a52 kullanıyorum, Hala performans duşuşü göremedim.
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Peki antutu benchmark testi yaptınız mı her güvenlik ve android güncellemesinden sonra?
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Her sürüm guncellemesi oncesinde format attım en iyi performans için. Ama uzun zamandır antutu testi yapmamıştim. Ama daha geçen hafta bi antutu testi yapmıştım. Hala telefonun ortalamasında bir değer veriyor diyebilirim. Aktif oyun oynarim. Pil aşınmasini antutu %80 olarak olctu 4 sene sonraScreenshot_20250225_152849_AnTuTu Benchmark_1000163645_1740486542.png
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Aynen her güncellemeden sonra formatlamak gerekiyor mu?Benim bildiğim formatlamayı her 6 ayda bir yapılması gerekiyor yoksa cihaza zarar verir diye biliyorum.
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Valla 6 ay da baya sı.k bi aralıkmış, ben şahsen format atma gereği duyacak kadar kastıgını hissetmiyorum telefonun. Ama müsaitsem sürüm güncellemesi öncesi yaparım.(ama bu aralar degilim) Hatta en son Android 13 ten 14e geçişte yapmadiım bile 😁
Halit_A35
Active Level 6
Galaxy A
Hocam güncelleme sonrası sıfırlamak yararlı olurmu?
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Guncelleme sonrası değil de öncesinde sıfırlamak daha etkili olur.
Uygulamalarda veya sistemde sıkıntı çıkma olasılıği olabiliyor sürüm geçişi esnasında. Ama guvenlik guncellemelerinden once format atmaya deymez bence
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy A
Anladım eyw hocam