Resolved! Solved

Original topic:

A35 Şarj Bitimi

(Topic created on: 07-26-2025 08:13 PM)
796 Views
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Şarjımı fulluyorum.Gün içinde 10,11 den itibaren oynuyorum.İş yerimdeyim wifi yok mecbur mobil veri kullanıyorum.Pil tasarrufu için yapılması gereken tüm ayarları yaptım.60 hzde açık.Bi tek güç tasarruf ve maksimum güç tasarruf modunu açmadığım kaldı.Gün içinde instragam ve yemek yerken de youtube da takılıyorum ve whatsap onun harici yaptığım başka işlem yok.Günlük kullanım performansı gayet iyi akşama kadar şarjım bitmiyor SS'te ki gibi fakat oyun konusuna geldiğimde pubg oyunda cihaz çuvallıyor.Ne yapmamı önerirsiniz? 1 defa %100 yapıp günlük kullanımdan sonra,oyuna girmek içinde ise 2.defa %80'e şarj edeyim mi?Ne önerirsiniz?
image

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Solution
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy A
PD şarjını duraklat özelliğini açin oyun oynarken bataryaya vermiyor gücü ozaman zararlı olmaz

View solution in context

Solution
Galaxy A
Bişi olmaz reis shshs

View solution in context

Solution
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy A
Yani 2 kez sarj etmek günde bi tık eskitebilir bataryayı ama bence düşünülmesi gereken bisey degil ama telefonu uzun sure kullanmak istiyorsanız bence takmayın ikinci kere

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ciddiye alınacak birisi değil hocam

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Solution
sametmis44
Active Level 5
Galaxy A
yine iyi dostum ben 4 saat aliyorum. samsung bu isi batirdi.

View solution in context

14 Comments
Solution
Galaxy A
Sarjda oyna
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Galaxy A
Şarjda oynamak zararlı hocam 😊
Solution
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy A
PD şarjını duraklat özelliğini açin oyun oynarken bataryaya vermiyor gücü ozaman zararlı olmaz
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Galaxy A
Aha anladım hocam ben onu demiyorum 2.kez şarja takayım mı yani %80 e şarj edip şarj ettikten sonra oyuna gireyim mi diyorum?
0 Likes
Solution
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy A
Yani 2 kez sarj etmek günde bi tık eskitebilir bataryayı ama bence düşünülmesi gereken bisey degil ama telefonu uzun sure kullanmak istiyorsanız bence takmayın ikinci kere
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Galaxy A
Araştırcam bunu
0 Likes
Solution
Galaxy A
Bişi olmaz reis shshs
Burak_A35_5G
Expert Level 1
Galaxy A
Yok hocam riske atamam