Original topic:

A34

(Topic created on: 07-27-2025 12:36 AM)
159 Views
Metehan5838
Active Level 4
Options
Galaxy A

Pazartesi günü elimde ki a34 ü verip a56 alıyorum şimdiden bi hayırlı olsununuzu alırım pazartesi paylaşım yaparım gene a56 yı kullanınca deneyimlerimi paylaşırım

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊👏
Metehan5838
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun 😊
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
A36 ile a56yı çıktıkları günden itibaren inceliyorum, birçok karşılaştırma videosu izledim özellikle a56nın diğer marka cihazlarla kıyaslandığı birçok içerik izledim. Bir mağazada inceleme fırsatım da oldu gerçekten a56 ve a36 güzel cihazlar fakat a56 ile a36 arasında alüminyum çerçeve dışında bir **bleep** göremedim hatta a36 **bleep** çerçevesi ile düşmelere karşı cam kasayı alüminyum çerçeveden daha iyi koruyacaktır kanısındayım. A56daki işlemci daha güçlü bunun da farkındayım ama sonuç itibariyle One ui7 ile sıkıntısız çalışan m34 cihazımdan a36ya veya a56ya geçmeyi uygun göremiyorum. A34ten a56ya geçmeye değer belki bilemiyorum ama bunları niye yazdım onu da bilmiyorum. 🫤
Ramocann
Active Level 10
Galaxy A
Güle güle kullan yeni cihazını hocam
Metehan5838
Active Level 4
Galaxy A
Daha iyisi sizin olsun 😊🙏
Metehan5838
Active Level 4
Galaxy A
Bilgilendirme için teşekkür ederim sonuna kadar okudum ve a34 den a56 ya geçmenin değeceğini öğrendiğim içimi rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim 🙏😊
ęto
Active Level 7
Galaxy A
a34 satılsa ne kadar para eder bende satıp ip13 geçmeyi düşünüyorum da piyasayı bilen yazabilirmi
Metehan5838
Active Level 4
Galaxy A
Hocam şarkışladayım telefonculara sordum 7 bin diyorlar 8 diyen oldu vermedim ama şimdi alacağım a56 yı benim a34 le takaslıyorum 7 bine benim ki 20 bin 500 e de a56 yı saydık benim telefonun 7 bine gitmesine pek memnun değilim ama a56 geçeceğim için heyecan yapıp onayladım İnternette satarsa eğer 11 bin 12 bin civarı gider
ęto
Active Level 7
Galaxy A
10k ya satabilirsem cok iyi olacak detaylı sordurtmam lazım o zaman olmsdı bende takas yaparım saolasin kardesim, hayırlı olsun şimdiden
0 Likes
Metehan5838
Active Level 4
Galaxy A
Çok teşekkür ediyorum dediğin gibi takas satmaktan daha mantıklı 😊🙏
0 Likes