cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 zil sesi

(Topic created on: 03-03-2024 04:34 PM)
430 Views
Seyhqn
Active Level 7
Options
Galaxy A
Telefonda iki hoparlör var biri altta biri de ahizede. Herhangi bir aramada zil sesini sadece alt hoparlörden veriyor, ahizeden vermiyor ve bu nedenle sesi olduğundan bayağı düşüyor. Müzik dinlerken sorun yok ikisi de çalışıyor ama arama gelince dediğim şey oluyor. Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum, A34 kullananlar deneyip buraya yazar mısınız
10 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece A34'de değil galiba tüm cihazlarda böyle bir saçmalık var. Bu konuyu daha önce başka bir cihaz kullanan birisi de açmıştı. Ben Note 10 kullanıyorum ve bende de aynı sıkıntı var. Samsung'un en kısa sürede bunu düzelmesi gerekiyor.
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
A34 kullanıyorum hiç farketmedim ses gayette yüksek iyi çıkıyor ses ayarını ortaya getir ozaman iki hoparlörden alırsın sesi
Seyhqn
Active Level 7
Galaxy A
Yahya, sesi düşük değil evet yüksek ama daha da yükseğe çıkma potansiyeli varken çıkmıyor sorun bu zaten.
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Doby aç birazdaha yükselir bide eklediğin müzikte etkiliyor bazı müziklerin dp yüksekken bazılarının düşük ona göre ekle sorunun kalkar bide çok gürültülü ortamda zaten davul çalsa duymazsın
0 Likes
Seyhqn
Active Level 7
Galaxy A
Sorun ahize hoparlörünün çalışmaması, yükseklik değil.
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Birazdan denicem bende çalışıyormu diye bende merak ettim
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Sorun yok her iki hoparlordende sesgeliyor
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Yok bizim kasdettiğimiz arama geldiği zaman zil sesinin üst hoparlörden çalmaması
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy A
Test ettim sorun yok iki hoparlörden de sesgeliyor
0 Likes