cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 pil süresi hakkında.

(Topic created on: Saturday)
125 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba a34 telefonumdan evde oturan bir emekli olarak sadece wi-fi ve ses açık, telefonda oyun yok sadece haber okurum teknolojiye bakarım internette gezinirim almış olduğum süreleri ekte gönderiyorum, bugün 9 saat 38 dakika evvelki gün 9 saat 42 dakika iyi olduğunu zannediyorum iki günde bir şarj ediyorum

İyi hafta sonları diliyorum.
Kemsa

image

image

11 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Çok iyi bir süre
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
🙏
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Benimkide böyle idi süreler ama son bi haftadır düştü sizinde pil durumu nedir 🙏
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Pil durumumu Samsung merkez smart tudor'dan ölçtü pil sağlığı 90.
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Benimki 90dı ama galiba artık düşüyor en son 7 saat aldım herşey kısıtı
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Arkadaş ben de Bluetooth kapalı konum kapalı Mobil veri kapalı kullanılmayan uygulamaların tümü derin uykuda, always and display kapalı ekran karanlık modda ve telefonda oyun yok tamamı ile her şeyden arındırılmış bir telefon kullandıklarım ise sadece haberler bankalar ve internet alışveriş siteleri başka hiçbir şeye girmiyorum bu şekilde bu kadar süre alıyorum ayrıca bir konuda daha bilgi vereyim yapılan uzun kullanımlarda pil sürelerinden daha uzun süre alınıyor, yani telefonu %100 şarj ettiniz ve şarjdan sonra telefonu aldınız %90 üçe kadar kullandınız bu sürede örneğin bir saat 20 dakika gibi bir süre elde ediyorsunuz sonra tekrar açtınız %88'e kadar kullandınız bu süre 2 saati geçiyor anlatmak istediğim şu telefonu kullanma süresi uzun aralıklarla olursa bir güzel gidiyor örneğin %50'ye kadar 6 saat 15 dakika aldım ama açtığımda uzun kullandım telefonu açıp da kısa aralıklarla kullanırsan küçük zaman dilimlerinde pilden verim alınmıyor ve pil %50'den sonra hızla düşüyor bilgi olarak bunu aktarabilirim bu arada sadece evde oturuyorum arada bir dışarı çıkıyorum ve dışarı çıkınca da mobil veriyi açıyorum dışarıda yoksa tüm bağlantın kesiliyor.
SamungA34
Expert Level 3
Galaxy A
Evet bunların hepsi bende de kapalı sadece bu ara wife araması açık oyun okey oynarım ama daha öncede oynardım bunu ve kısa kısa açıp kapattıgım için öyle oldu 🙏teşekkür ederim bilgi için
ienes
Active Level 9
Galaxy A
Gayet güzel bir süre 😊
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
🙏
0 Likes