cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 one ul 6.1

(Topic created on: 05-20-2024 08:05 PM)
151 Views
samsunga34bjk
Active Level 4
Options
Galaxy A
Hala gelmedi gerçekten samsungtan soğudum
14 Comments
Neutrava
Active Level 6
Galaxy A
Samsung'un belirli modellere yazılım güncellemelerini getirmesi çeşitli faktörlere bağlı olabilir. A34 modeline One UI 6.1 güncellemesinin henüz gelmemesinin birkaç olası nedeni şunlar olabilir:

1. Test Süreçleri: Güncellemeler, cihazda düzgün çalıştığından emin olmak için kapsamlı testlerden geçirilir. Bu testler, beklenenden uzun sürebilir.

2. Bölgesel Farklılıklar: Güncellemeler genellikle bölgeye göre aşamalı olarak dağıtılır. Bir bölgede güncelleme daha erken gelirken, diğer bölgelerde biraz daha gecikebilir.

3. Öncelik Sırası: Samsung, genellikle amiral gemisi modellerine öncelik verir. Orta segment modellerde güncellemeler bu nedenle daha geç gelebilir.

4. Donanım Uyumluluğu: Güncellemenin sorunsuz çalışması için cihazın donanımıyla uyumlu olması gerekir. A34 modeli için optimizasyon çalışmaları devam ediyor olabilir.

Samsung'un resmi duyurularını ve güncelleme takvimini takip etmek, en güncel bilgileri almak açısından faydalı olacaktır.
190710
Active Level 10
Galaxy A
Hepsini bizde biliyoruz anlatmana gerek yok biz başka şeyler hakkında konuşuyoruz Avrupanın bir çok yerinde sorunsuz sıkıntısız 6.1 alırken Trde niye böyle şuan yabancı kaynaklardan okuduğuma göre fazla sorun yokmuş yabancıların yorumlarında tamam çok fazla özellik Veya Ai Yapay zeka getirecekler A34e dersin susar bekleriz sırf çözüm alabilmek için bizim bildiğimiz şeyleri söylemeyin
Neutrava
Active Level 6
Galaxy A
Çözüm almak için yazmadım sadece genel bir bilgilendirme yazdım sence ben çözüm almayı umursayan birisine mi benziyorum? Ayrıca üslubun çok saygısızca burası bir forum senin kaba konuşma yerin değil saygılar.
190710
Active Level 10
Galaxy A
Ben normalde böyle konuşmam belki gerginim dostum herkes güncellemeyi almışken tüm Avrupa bize vermemeleri çok saçma kendimce sinirliyim seninle alakası yok özür diliyorum 😊😊
Neutrava
Active Level 6
Galaxy A
Önemli değil bende bir A34 kullanıcıyım ve gelişmeleri yakından takip ediyorum genel olarak nötr bir insan olduğum için tepki gösteren birisi değilim chatgptye sordum böyle bir açıklama yaptı bana da mantıklı geldi bende paylaşmak istedim mecbur bekleyeceğiz dostum sağlıcakla kal
190710
Active Level 10
Galaxy A
Saolasın Teşekkürler Dostum Aynen öyle mecbur bekleyeceğiz bir bakmışsın yeri gelir Tarunun dediğine göre bu hafta içi gelecek diyor yarında olabilir bakalım İnşallah gelir 😊😇
190710
Active Level 10
Galaxy A
Yarın *
muratvblee
Active Level 3
Galaxy A
Hocam a21fe cihazım var, Afganistan dahil tüm ülkeler güncellemeyi almisken ve kullanırken benim almamam Saçma
190710
Active Level 10
Galaxy A
Klasik Tr Samsung kardeşim