cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 ekran hassasiyeti ve navigasyon barı istikrarsızlığı

(Topic created on: 01-24-2024 01:07 PM)
604 Views
Denoiz
Active Level 6
Options
Galaxy A
Ekran hassasiyeti konusunda hata raporu göndermiştim 5.1 sürümündeyken 6.0 sürümünde düzelmedi üstelik ana ekran akıcılığı eski istikrarını kaybetti navigasyon barı ara sıra donuyor ufakta olsa , ekran bazı oyunlarda titriyor galeride de yakınlaştırırken titriyor şarja takınca azsa olsa bu titreme azalıyor donanımsal değilde yazılımsal bir sorun var hadi beni dikkate almadınız bu sorun illaki bütün a34 cihazlarında vardır illaki 6.1 de başlıca sorunların düzeltilmesini temenni ediyorum. 
27 Comments
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Ekran hassasiyetini arttır diyecekler öyle bir yorum yapmasın o sorunu çözmüyor azaltıyor ben tam bir çözüm bekliyorum.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim.😊
Servise Gittin mi bu sorun için ?
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Servislik bir durum yok arkadaşımın telefonunda da baktım aynı sorun var , şarja takınca sorun yok denecek kadar azalıyor. Bazı uygulamalar ve oyunlar ekrana optimize edilmemiş dokunmatik mesela örnek göstereyim pubg mobile de veya critical ops da parmağımı çektiğim anda başka yere gidiyor veya parmağımı tutarken ekran titriyor ha normal kullanımımı etkilemiyor ama rahatsız ediyor, herhangi bir a34 kullanıcısı isterse test edebilir galeride bir fotoğrafı iki parmağı ile yakınlaştırsın veya haritalarda yakınlaştırma yapsın oyun oynasın o sorun ile karşılaşacak.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım Ama bu sorun her A34 kullanan arkadaşta yok. Ekran normal Aşağı kaydırma hareketinde titriyor mu peki. 👍
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Hayır sadece bazı oyunlarda ve galeride fotoğraf yakınlaştırırken.
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Başka hiç bir şekilde titremiyor.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlarda aramaya İmleç yazın Menüde alt tarafta İmleç kontrolü ve dokunmatik yüzey yazıyor.

bunu hızlı yaparmısınız Sonra Tekrar titreyen yerlerde veya oyunlarda deneyin Bi. 😊1706101922632.jpg
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Hayır maalesef.
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Ustam ana ekranda o kadar yavaş kalydırıyorum ki titriyormu diye parmağımın ucuna bakıyorum ekranla senkronize gidiyor ne benim elim titriyor ne de telefonun ekranı ama iş bir şeyi yakınlaştırma gelince iki birden fazla parmağı görünce bişeyler oluyor hatta video atayım.