cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 cebimdeyken acil arama yapıyor

(Topic created on: 07-09-2023 08:48 PM)
1145 Views
muhittin62
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhabalar. Yeni A34 telefon aldım. Telefon cebimdeyken acil durum araması yapıyor. 911'i aramış cebimdeyken. Forumda ekranı çift dokunmayla açmayı kapatınca düzeldiğini söylemişler ancak başka bi yolu var mı? Kullanışlı bir özellik çünkü.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyetini kapatın.
Yanlışlıkla dokunma korumasını kullanmak istiyorsanız açın.

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bu ayarları yaparsanız arama yapıldığında daha kolay iptal edebilirsiniz. Eğer Acil durum SOS özelliğini kullanmak istemiyorsanız Aranacak acil durum numarası'nı 112 yerine geçersiz bir numara veya kendi numaranız veya bir yakınınızın numarasını yazabilirsiniz. Eğer öyle yaparsanız yanlış bilmiyorsam Allah korusun araba çarparsa yine oraya yazdığınız numarayı arayacaktır.Screenshot_20230709_222851_Emergency SOS.jpgScreenshot_20230709_222920_Emergency SOS.jpg

View solution in context

13 Comments
Solution
Galaxy A
Ayarlar > Ekran > Dokunma Hassasiyetini kapatın.
Yanlışlıkla dokunma korumasını kullanmak istiyorsanız açın.
muhittin62
Active Level 1
Galaxy A
Kapalı bu özellik. Çift dokunmayla ekranı açmayı da kapattım ama başka yolu varsa süper olur. Çok kullanışlı bi özellik
muhittin62
Active Level 1
Galaxy A
Tamam bunlar yaptım işte. Ben de diyorum ki ekranı çif dokunmayla açmayı kapatınca işe yaradı ama kullanışlı bir özellik bu. Başka bir yolu var mı diye soruyorum
GalaxyM14
Active Level 7
Galaxy A
Samsung yazılıma daha fazla önem vermeli. Çok fazla yazılım hatası var cihazlarında. Daha kötü markalarda bile böyle basit sorunlar daha az.
S20-ibrahim67
Active Level 4
Galaxy A
Cebine böyle koyarsan bir sorun olmaz 😃 (Resim Temsilidir.)Screenshot_20230709_212502_Google.jpg
muhittin62
Active Level 1
Galaxy A
Başımın üstünde taşısam aslında daha garanti olur 😂
S20-ibrahim67
Active Level 4
Galaxy A
Bende iş yerinde müzik dinlerken müzik değişiyor sağ cebime bu şekil koyuyorum 😀
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bu ayarları yaparsanız arama yapıldığında daha kolay iptal edebilirsiniz. Eğer Acil durum SOS özelliğini kullanmak istemiyorsanız Aranacak acil durum numarası'nı 112 yerine geçersiz bir numara veya kendi numaranız veya bir yakınınızın numarasını yazabilirsiniz. Eğer öyle yaparsanız yanlış bilmiyorsam Allah korusun araba çarparsa yine oraya yazdığınız numarayı arayacaktır.Screenshot_20230709_222851_Emergency SOS.jpgScreenshot_20230709_222920_Emergency SOS.jpg
muhittin62
Active Level 1
Galaxy A
112 mumarasını kaldıramadım işte. Özel olarak eklediğim numaraları sadece kaldırabiliyorum