cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 Geçersiz Sim kart Yazıyor

(Topic created on: 12-22-2023 10:26 PM)
550 Views
eegrgl
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba, telefonumda birden kendiliğinden sım kartı tanıyorken kendi kendine geçersiz kart demeye başladı çözümünü bilen var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı yeniden başlatın, sim kart tepsisini çıkarın tekrar takın, farklı bir kartla deneyin olmadı cihazınız hazı yeniyken yetkili servise başvurabilirsiniz. Ancak sorun büyük ihtimalle sim karttadır çünkü benim de kartımda çizikler olduğundan yeni cihaz tanımamıştı, böyle sorunlar olabiliyormuş

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Benim eski telefonum j7 prime dada olmuştu büyük ihtimal yazılımsal
0 Likes
eegrgl
Active Level 4
Galaxy A
Nasıl düzeldi hocam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben cihazı fabrika ayarlarına dondurmustum duzelmisti ama imei yada sim kartta bir sorun yoksa bunun nedenide şu bazı uygulamalar sim kartın ayarlarını bozabiliyor
0 Likes
Ceco_A34
Active Level 3
Galaxy A
Aynı telefonda aynı sorunu ben de yaşamıştım. İnternette çözümlere bakmıştım, düzelmemişti daha sonra kendiliğinden düzeldi.
0 Likes
eegrgl
Active Level 4
Galaxy A
Ne kadar sürdü hocam şu an kullanamıyorum numarayı nedense
0 Likes
Ceco_A34
Active Level 3
Galaxy A
Valla tam hatırlamıyorum ama sanırım 4-5 gün, tabii önce çözümleri deneyin, sim kartı çıkar tak vs.
0 Likes
eegrgl
Active Level 4
Galaxy A
Şimdi diğer telefonuma taktım onda da aynı hatayı verdi turkcelli arayacağım belki de sim kartı arızalandı. Kötü üretim yapıyorlarsa.
0 Likes
Ceco_A34
Active Level 3
Galaxy A
Anladım. Size kolay gelsin, iyi geceler.
enineboyuna06
Active Level 10
Galaxy A
Sim kartı çıkarın kulak çöpünü kolonya vb. alkollü bir maddeye batırarak temizlemeyi deneyin