cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 Gcam öneriniz

(Topic created on: 12-05-2023 12:10 AM)
1159 Views
Osmanncakirr
Active Level 8
Options
Galaxy A

Merhaba ben samsung a34 kullanıyorum yalnız kamera özellikleri pek hoşuma gitmedi özellikle gece video çekimi olsun fotoğraf çekimi olsun tatmin etmedi samsung a34 için Gcam öneriniz varmı güncel özellikle video kısmı problem çıkarmayacak 

9 Comments
cavusabri
Active Level 2
Galaxy A
Merhaba,Samsung cihazlarda genelde Camera2api kapalı (Limited) olduğundan Gcam kullanamazsınız. Linkteki uygulama ile kontrol edebilirsiniz.

Gcam için Level3 ya da Full olmalı.
Galaxy A
Niye Samsung cihazlarda kullanılamaz Uyanlarda kullanılır Ben S9 a kurmuştum Gayet güzel çalışıyor sadece hdr ++ işlemiyordu
cavusabri
Active Level 2
Galaxy A
Cevabımı genelde şeklinde düzelttim. A34 ve yeni çıkan Samsung cihazların çoğunda izin yok. Ona eminim. S9 çok eski bir cihaz o zamanki durum farklıydı.
Galaxy A
S9 amiral gemisi ondan olabilir
cavusabri
Active Level 2
Galaxy A
S9 dahil hiçbir Samsung amiral gemisinde Camera2api desteğine tam olarak (Lvl3/Full) izin verilmemiş. Tam izin olmayınca da Gcam kullanımı kısıtlı oluyor.
Galaxy A
Valla bi dediğim olmuyordu diğer özellikler ful çalışıyordu Uygun custom u ve configi bulmak lazım
Galaxy A
Kardeşim gcamla uğraşma Sanırım pek olmaz sana Onun yerine Google Play den Open Camera uygulamasını indir Tamamen ücretsiz denemeni tavsiye ederim
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Başka varmı bildiğin
Galaxy A
Çok var orda deneye deneye bulursun