cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 120hz Ekran süresi

(Topic created on: 11-16-2023 07:40 PM)
780 Views
Cestoomg
Active Level 7
Options
Galaxy A
%100-%20 arası. 60 hz ile arasında sadece yarım saat var😅 Bazılarında bu f a r k 2-3 saat oluyor

image

20 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
Bayağı başarılı başka a34 kullanan tanıdıklarım var 4 5 saat açık ekran 7 8 saat kapalı ekran alıyor cihaz şans işi cidden tamamen
Cestoomg
Active Level 7
Galaxy A
Evet 4 saat ekran süresi alanı görmüştüm bende. Gerçekten teknoloji şans işi
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
Bende şans sıfır ya 1 yılda çöp oldu batarya 🤣 istersem 100k cihaz alayım yine bir aksilik yaşarım
onur5252
Active Level 2
Galaxy A
Merhaba Cihaz kac günlük acaba.O bahsettiğin 4-5 saat ekran alanlardanim.Cihaz yavaş yavaş açılacak diyorlar.Acaba sizleri öylemi oldu?
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
S serisi benim bu gönderi sahibi yardımcı olur size bende de toplam 1 gün ekran süresi alan da var benim gibi 12 13 saat alan da değişik durum
onur5252
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim.En kral 6 saat ekran suresi aliyorum ve pişman oldum aldığıma.Kac defa aradım.Daha 9 günlük cihaz batarya yavaş yavaş açılacak diyorlar.Vallahi tlf özelliklerini Kısa kısa deli oldum.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
Şans tamamen maalesef sizlerin daha fazla alması lazım bu arkadaş gibi nasıl s serisi gibi süre oluyor anlamıyorum gönderi kapanmazsa şarjım bitince ekran görüntüsü atarım sizin yorumun altına açık kapalı süreleri
Cestoomg
Active Level 7
Galaxy A
Benim cihaz 2 aylık, ilk başlarda 7-9 saat arası ekran süresi alıyordum sonradan 11e kadar çıktı hiç 4-5 almadım. Ama AOD gibi özellikler kullanmıyorum telefonun çoğu özelliği kapalı.
onur5252
Active Level 2
Galaxy A
Anladım demekki bataryaya güncelleme gelmeden böyle kullanacağız.