cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33 aşırı donuyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
39 Views
ienes
Active Level 10
Options
Galaxy A

image

Ben artık bu telefondan sıkıldım Instagram da kasan telefonmu olurmuş 
18 Comments
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy A
Bu instagramın sorunu bendede oluyor 120hzde sıkıntı yok güç tasarrufu ile 60hz açıldığında 1 ,2 reels sonra kasmaya başlıyor durum böyle olunca çözümüde buldum kasında yorumları açıp kapıyorum düzeliyo
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
Bende güç tasarufu açık değil ve 90hz de , zaten aldigima bin pişmanım orta segmentte exynos almak akıl karı değil, a34 bunun 10 gömlek üstü neredeyse bu kadar **bleep** olmamalı
0 Likes
AdaYağız
Active Level 6
Galaxy A
Diğer uygulamalarda kasma oluyor mu
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
Isınınca evet sorunda burda zaten telefon çok isindigi için kasıyor ısınınca da CPU yu sinirliyor1737389442116.jpg
0 Likes
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Reels İzlerken Bende Kasma Olmuyordu Ana Sayfadada Bir Sorun Yoktu A33'de Nasıl Kasıyor İlginç Önbelleği Silmeyi Deneyin İnstagramın Belki Rahatlatabilir Uygulama
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
Teşekkürler , sorun tek Instagram'da değil exynos 1280 bence rezil bir işlemci bir kere bile iyiki almisim dedirtmedi
0 Likes
AnılA345G
Active Level 3
Galaxy A
ilkde a33 alıcaktım sonra a34 aldım işlemci olsun guncelleme olsun gercekten f/p telefon 1.5 yıldır 7 24 oyun kaç kere düşürdüm hatti hesabı yok taş gibi daha tamir görmedi exynos işlemciler orta segment de kötü ancak üst segmentte gercekten iyi orta segment en iyisi sd ancak mt de iyi sayılır😊
0 Likes
ienes
Active Level 10
Galaxy A
A34 de kullanıyorum arada çok güzel cihaz, gerçekten aşırı f-a-r-k var a33 ile arasinda
AnılA345G
Active Level 3
Galaxy A
Şuana kdr çektiğim tek sikıntı işlemci iyi ancak ısınıyor bu yüzden oyun oynarken soğutucu kullanmak şart
0 Likes