cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 ekran videosu

(Topic created on: 02-23-2022 06:02 PM)
6224 Views
areal
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar galaxy a32 cihazimda ekran videosu alamıyorum internette dolaşan bilgilere baktım qucik panelde imgesi varmış falan ama bende o da yok nasıl alabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Maalesef A32'de ekran kaydedici özelliği bulunmamaktadır.

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu işaretlediğim bildirim paneli üzerindeki tuşlara tıklayınız çıkan sayfa içerisinde ekran video kaydedici özelliği görünür ise üzerine basılı tutarak aşağı tarafa sürükleyin iz orada gözükmez ise Muhtemelen cihazı böyle bir özellik yok demektirScreenshot_20220223-180551_Samsung Members.jpgScreenshot_20220223-180605_Samsung Members.jpg
areal
Active Level 1
Galaxy A
Gözükmüyor peki bu durumu nasil cozecegim samsung un bir uygulamasi varmi
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy A
3.part uygulama indirebilirsin benim kullandığım uygulama xrecorder bu uygulamayı play store üzerinden indirebilirsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ilk yorumumda belirttiğim adımları uygulamanıza rağmen Eğer cihazınızda ekran kaydedici özelliğini bulamadıysanız maalesef cihazda böyle bir özellik yok demektir Üçüncü parti uygulamalar ile ekran kaydı videosu alınabilir bu tür uygulamalar hakkında bir bilgim yok maalesef ani bir tür uygulamaların İsimlerini bilmiyorum
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Play store'dan ya da Galaxy store'dan 3.parti uygulama indirebilirsiniz. Samsung'un uygulaması yok diye biliyorum.
Solution
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim. Maalesef A32'de ekran kaydedici özelliği bulunmamaktadır.
Galaxy A
Mobizen i de deneyebilirsin
Galaxy A
ADV Screen Recorder da çok tercih ediliyor. Bir de Screen Recorder diye mavi logolu var .