cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A32 android 12 memnuniyet

(Topic created on: 08-31-2022 06:41 AM)
286 Views
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben android 12 den memnunum şahsen android 11 de akıcı idi 12 de akıcı benim cihazimda sadece ufak tefek sorunlar olunca da zaten yazılım ile geçmişti s22 ultra da bile oluyor sonuçta a32 kullanan arkadaşlar memnun musunuz yazabilirseniz bide neyden memnun değilsiniz onuda yazın 

10 Comments
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Hayir degilim. Guncelledigimden beri cihazda. Isinma oluyor gecmiyorda
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
ısınma benim cihazimda oyun oynayınca oluyor 37 38 derece zaten havalar kaldı ki cihazı 0 dereceden kullanmaya başlamıyorsun yani ısınması normal boşta iken isiniyorsa a normal oyunda ısınıyor benim cihazım ancak
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
0 dan baslamadigini bende biliyorum .Aramalarda. olsun 5 dakika. Sosyal medya. Olsun. Sarj olsun. 39 40 dereceyi buluyo ben cihazi kullanamiyorum doğru duzgun
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Sizin cihazda var ozmn bu sorun
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Buyuk ihtimalle servisede verdim ama bisey yok denildi. Yarın telrar goturcem detayli incelenmesi icin
TrDarkDayS0
Active Level 6
Galaxy A
Cihazda değil g80 genel yapısı öyle ısınıyor
salihz
Expert Level 1
Galaxy A
Şuan kullanmıyorum ama dün kullanıyodum A32'yi 😀. Android 12 sonrası ben hiç bir sıkıntı yaşamadım.
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Bende yaşamadım bu arada hayırlı olsun s20 a32 den s20 ye geçince uçurum Bi hız farkı yada kamera farkı oldu mj
salihz
Expert Level 1
Galaxy A
Ya şöyle söyliyeyim performans için uçuş vardı evet hele ki oyunlarda bayağı iyi performans veriyor ama bence performansdan önemli ve en gıcık şeyi ısınması. Benim bu telefonla membersda şuan yazdığım andaki telefonun ısısıyla A32 ile oyun oynuyodum. Gerçekten aşşşırı bi ısınma var kılıfsız tutulmuyor yani. Bi mangal çevirilir dediğim gibi 😅. Servise vericem telefonu baya sıkıntısı var ısınmayıda ileticem o arada