cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 Hızlı Şarj süresi 3 saat

(Topic created on: 06-29-2022 10:06 PM)
3164 Views
Mesutcicek
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar A32 telefonumu orijinal şarj aletiyle şarj ediyorum hızlı şarj denilmesine rağmen 2.5 - 3 saate d

image

oluyor. Ben mi bir şeyi eksik yapıyorum?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba

Efendim, 15 Watt şarj aleti 5000mAh bataryayı 2-2,5 saatte anca doldurur zaten.

Ki bu ölçümü telefonunuz açık, Wi-Fi açık bir biçimde yapmışsınız.

Bir de uçak modunu açın, 0'dan 100'e deneyin. Veya tamamiyle kapayın. Daha kısa sürede dolar emin olun.

Ama yine de bir problem olduğunu düşünüyorsanız Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Ne yapmanız gerektiği yazar hata raporundan gelen cevapta.

Tabii bunlara rağmen sorununuz çözülmezse, sorunun olağanüstü olduğunu düşünüyorsanız yazılımsal bir problem olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.

Son çare olarak Samsung Yetkili Servis'ini deneyebilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi geceler dilerim

View solution in context

18 Comments
sedbutsadone
Active Level 4
Galaxy A
sanirim şu yüzden. mesela bende de şarja rakıyorum 4 saat kaldı flaan diyor. çekip takıyorum temas la ilgili sıkıntı olduguna dair uyari çıkıyor. tekrar takıyorum 1.30 saat kalfı diyor. bence senfe de temasla ilgili ya da taktığın prizle ilfili sıkıntı vardir. şqrj yuvasina üfle
Mesutcicek
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu 10 gün önce aldım. Kutusundan çıkan sarj aletiyle şarj ediyorum. Duvardan gelen prize takıyorum geç şarj oluyor ve tam dolu şarjla bir günü çıkaramıyorum
sedbutsadone
Active Level 4
Galaxy A
ilk şarjı uzun yaptın değil mi? telwdonu ilk aldığında cunku o böyle sorunlara sebep olur yapmadiysan
Solution
Galaxy A
Merhaba

Efendim, 15 Watt şarj aleti 5000mAh bataryayı 2-2,5 saatte anca doldurur zaten.

Ki bu ölçümü telefonunuz açık, Wi-Fi açık bir biçimde yapmışsınız.

Bir de uçak modunu açın, 0'dan 100'e deneyin. Veya tamamiyle kapayın. Daha kısa sürede dolar emin olun.

Ama yine de bir problem olduğunu düşünüyorsanız Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmından Hata Raporu gönderebilirsiniz. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Ne yapmanız gerektiği yazar hata raporundan gelen cevapta.

Tabii bunlara rağmen sorununuz çözülmezse, sorunun olağanüstü olduğunu düşünüyorsanız yazılımsal bir problem olabileceğini göz önünde bulundurarak verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz.

Son çare olarak Samsung Yetkili Servis'ini deneyebilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi geceler dilerim
nuuurella
Active Level 6
Galaxy A
Max 2sa 10 dk hızlı sarj dolmasi gerekiyor . Kalan %27 şarj icin 52 dk fazla bir süre istersen sıfırlayip deneyebilirsin . Doğru göstermiyor olabilir.Telefonlar belli bir seviyeye kadar hizli dolar son kalan %40 veya %30 lik kismi yavaş alır Tam dolma suresinden emin ol devam ederse adaptor ve kablonla beraber en yakin servis noktasindan hizmet al 3 saat hizli sarjda uzun bir süre
Mesutcicek
Active Level 1
Galaxy A
10 gün önce teknosadan aldım cihazı garantiye gönderip beklemek istemiyorum
nuuurella
Active Level 6
Galaxy A
O zaman tespiti kendin yapacaksın sürekli kullanilan bir priz yerine evde daha az kullanilan bir prizde 0 dan 100 sarj etme süresini tespit etmen gerekecek.Tam 100 kapasiteyi kaç saatte yakalıyor bak bir ekranda yazan süre dışında ayrıca şarjlı hızlı bitebilir 24 saat beklentin varsa hızlı biter anlamina geliyor ama daha 17 18 saat gibi bir sureyse normal pil kullanimina alişmadi daha bu dönemde erken bitmesi normal
Mesutcicek
Active Level 1
Galaxy A
2.5 saat hızlı şarj için uzun bir süre bence :(
CanerrA32
Active Level 7
Galaxy A
Telefonun sarj aletinin 15 watt olması kötü ya 25 watt olsaydı şarj cihazı çok iyi olurdu ama 25 watt zarar verir bataryaya