cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A31

(Topic created on: 08-28-2021 02:05 PM)
214 Views
SULTANA5031
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar ben ekran yansıtma smart wiew yani uygulamayı kullanamiyorum kodu girince bağlamıyor televizyona ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SULTANA5031,

Sorunun çözümü için telefonunuzda "Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamalarınız" bölümünde bulunan ikona dokunarak "Sistem Uygulamalarını Göster" dedikten sonra "Smart View-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemini yaparak, işlemi tekrar deneyiniz. Bu işlemleri denedikten sonra da aynı durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Galaxy A
Tv desteklemiyorsa bağlanamazsınız
0 Likes
SULTANA5031
Active Level 3
Galaxy A
Destekliyor a50 ve a5 ile bağlanıyorum ama telefonumla olmuyor
0 Likes
Galaxy A
O zaman telefon desteklemiyor 😄
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba ben ahmet
Cihazınızı sıffırlayın şunları yapabilirsiniz bilirsiniz
Uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun ve tıklayın gireyim genel yönetim dil ve giriş tarih ve saat sıfırla Bu yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazan yazı seçeneğine tıklayın gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemi ile başlatın ve onaylayın Sorun devam ederse sıfırlama işleminden sonra Sorun devam ederse hata sıfırladıktan sonra Sorun devam ederse hata raporu göndereyim hata raporu şu şekilde gönderilebilir uygulamalar ekranına geleyim Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın en altta yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları hata raporu gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın gelen sayfa içerisinden cihaza uygun hata seçeneğini bulun ve tıklayın
Gelen sayfa içerisine de bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık halde tutun sorununuzun sıkılığını seçin hata raporunu göndereyim yetkililer mümkün olan en kısa zaman içerisinde sizlere bir geri dönüş sağlayacaktır Ayrıca cihazınızın tekrardan sıfırlanması gerektiği söylenir ise aynı işlemleri tekrardan yapmanıza gerek yok bu seferde garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim edin u işlemler ile sorununuzun çözüldüğünü oluyorum İyi günl
Not
Cihazınızı en son yazılım da kullanın yazılım güncellemelerini yapmazsanız cihaz hatalı ve sorunlu çalışacaktır yazılım güncellemelerini kontrol etmek için ve kurup yüklemek için şu işlemler yapılabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun ve tıklayın girin yazılım güncelleme son güncelleme Bu yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden en yukarıda yer alan indir ve yükle yazan yazı seçeneğine tıklayın niyaz otomatikman yazılım güncellemelerini denetleyecek tir yazılım güncellemesi varsa gerekli adımları uygulayarak güncellemeyi yükleyin ve kurun şarj cihazında en az %50 olması gerekeceğini de unutmayın er
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SULTANA5031,

Sorunun çözümü için telefonunuzda "Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamalarınız" bölümünde bulunan ikona dokunarak "Sistem Uygulamalarını Göster" dedikten sonra "Smart View-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemini yaparak, işlemi tekrar deneyiniz. Bu işlemleri denedikten sonra da aynı durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes