cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A30s Samaung yazısı çıktı bi anda

(Topic created on: 07-27-2020 11:29 PM)
754 Views
RamazanA30s
Active Level 7
Options
Galaxy A

Beyler telefonu kullanırken bş anda samsung yazısı çıktı telefon kapanmıyodu ses kısma + güç tuşuna basılı tutup kapattım sonrada şarja taktım bu çıktı 

image

şuan bi sıkıntı yok şarjı çıkarıp geri takınca o sarı ünlem gitti normal açıldı telefon bugğn 2 kere ardarda oldu
8 Comments
TheSemson
Active Level 6
Galaxy A
sizin şarjınız arızalı
0 Likes
RamazanA30s
Active Level 7
Galaxy A
Arızalı olduğunu düşünmüyorum kendi halinde duruyordu telefon hep hiç şarjda kullanmadım ve birde takıp çıkarınca düzeliyor
0 Likes
SDY_05
Active Level 8
Galaxy A
şarj soketi ile ilgili bir arıza olabilir
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Şarj soketinin ısı ölçeri ile ilgili bir problem olduğunda bu uyarıyı verir genelde servis merkezine götürmenizi öneririm
0 Likes
RamazanA30s
Active Level 7
Galaxy A
Rizede yaşıyorum burada hava biraz nemli bir sıkıntı olurmu
0 Likes
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Yok hayır havadan değildir cihaz arızasından dolayı yanlış ısı ölçümü yapıyordur muhtemelen
0 Likes
Solution
yunusbagci
Active Level 6
Galaxy A
Hocam benim a50 de dün buna benzer bi uyarı veriyordu telefon aşırı ısındı birazdan kapanacak falan yazıyor ve kapanıyordu bugün servise görürdüm sarj soketi oksitlenmiş değiştirdiler yarım saatte sorun kalmadı seninkinde de aynı problem olabilir.
0 Likes
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

Yanlış ısı ölçümü dediği doğru arkadaşın, artı olarak toz kaçmışsa şarj alımında sıkıntı olur **bleep** veya şarj aletinizde sorun varsa da yaşanabilir bir durumdur. 

0 Likes