cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30 sorunları konusu

(Topic created on: 05-24-2021 12:45 PM)
608 Views
zeQ
Active Level 7
Options
Galaxy A

Güncellemeden sonra fark ettiğiniz sorunları buraya yazın konuşalım. 

Güncellemeden sonra hard reset atıldı

-Cihazın biraz daha akıcılığa ihtiyacı var

-Always on display'deyken tel tıklamadaki ekran soluk durumda biraz daha canlı yanıyordu eskiden

-Fotoğraf çekerken üst tarafta kayıt ediliyor simgesi çıkıyor sanki o da ne öyle yeni adet mi? Aynı şekilde galeride fotoğraf taşırken de oluyor

-Galeride gizlediğim klasörler eskiden her yerden gizleniyordu sanki? Şimdi öyle değil. Gizlenen klasör instsgramda görünüyor

-Spotify dinlerken arkaya atıyorum instagrama giriyorum sen saniyelik kesiliyor. Diğer uygulamalara aynı tepkiyi veriyor

13 Comments
Arzumm
Active Level 3
Galaxy A
Daha cihazı güncelleyemedik güncelleme aktif olmuyor😡
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu ne sinir bu ne öfke. Millet smart switchden güncellediği için size geç düşebilir. Sizde mi a30 kullanıyorsunuz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Android 11 henüz (bana) gelmediği için birkaç soru soracağım.

Şarj nasıl gidiyor? 20 den sonra yada 15 den sonra şarj akıcı bir şekilde bitiyor mu?

Üst tarafta kayıt ediliyor simgesi derken nokta şeklinde beliren bir şey mi?

Kamerada herhangi bir sorun var mı?

Uygulamalardan çıkarken herhangi bir donma yada problem oluyor mu?

zeQ
Active Level 7
Galaxy A
Şarj aynı gibi pek sürenin uzadığını düşünmüyorum. %15'ten sonra sanki eskisi gibi erimiyor. İki kere %15'lere geldim biraz daha test etmek lazım
Kamera simgesi çıkıyor. Galeride fotoğraf silerken veya taşırken galeri simgesi çıkıyor. Çıksın da yani fotoğraf çektikten sonra kaydediliyor bilmem ne biraz abartılı geldi. Sıralı seri foto çeksek 10 tane falan hadi anlarım da böyle olması gereksiz olmuş. Misali tekli 5 foto çekiyorum hemen galeriye düşmüyor iki saniye sürüyor daha sonra çektiklerim seri düşüyor.

yasiinnmertt
Active Level 5
Galaxy A
bende eriyor
zoraki
Active Level 4
Galaxy A
Aga bende niye güncelleme gelmedi çıldırıcam
zeQ
Active Level 7
Galaxy A
PC üzerinden yap
zoraki
Active Level 4
Galaxy A
Nasıl kanka yardımcı olurmusun
zeQ
Active Level 7
Galaxy A
Google Samsung smart switch yaz kendi sitesi gelecek oradan indir. Kur. Sonra telefonda ne varsa yedek al. Telefon numaralarını hatta taşı. Gakerini yedekle. Notlarına falan bak. Sonra telefonu bağla o kendisi tanıyacak ve güncelleme var diyecek. Şarjın tam dolu olsun