cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30 ses sorunu

(Topic created on: 05-26-2020 06:44 PM)
4534 Views
Beyce
Active Level 1
Options
Galaxy A

A30 alalı haziran ayında bir yıl olacak, son 10 gündür sesim karşı tarafa gitmiyor yada kesik kesik duyuyorlar ve ben de aynı şekilde duyuyorum. Sorun yazılımsal olabilr mi? Böyle bir sorun yaşayan var mı, bilgi verirseniz sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Yaşadığınız sorunun şebeke kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. 

4.5G 3G 2G kullanıyorsanız, 3G 2g otomatik seçerek deneyebilir ya da farklı simkart takarak deneyebilirsiniz. Sonucu buradan tekrar iletebilirsiniz .

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
yazılımındansa kaynaklanıyorsa samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
0 Likes
Beyce
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Yaşadığınız sorunun şebeke kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. 

4.5G 3G 2G kullanıyorsanız, 3G 2g otomatik seçerek deneyebilir ya da farklı simkart takarak deneyebilirsiniz. Sonucu buradan tekrar iletebilirsiniz .

0 Likes
Beyce
Active Level 1
Galaxy A
3 g seçeneğini seçtim ayarlardan öncesinde 3g ve 2 g seçeneği aktifti ancak değişen bir sey olmadi bu arada evin bazı bölgelerinde çıkmamasını ve konuşmanın kesilmesini net bir şekilde tespit ettim. Başka bir operatörün sim kartını taktım o bölgelerde sorun olmadi ama yarın sokakta da denemeler yapacağım
buluutt
Beginner Level 2
Galaxy A
selamlar bu seçeneği nasil yapıyoruz aynı sorun bende de var
0 Likes
Beyce
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
soru sorma nedenim hile varmış galiba 1907 li arkadaşı siz mi çözüm kabul ettiniz yoksa kendiliğinden mi oldu
0 Likes
fnba
Active Level 1
Galaxy A
a30s 6 aydan beri kullaniyordum ama bugunde sesli aramada karsi tarafin ne ses geliyor nede ses gidiyor ama hoporleri acdigima konusula biliyor ne yapmam gerekiyor bana yardimci olursaniz sevinirim
0 Likes