cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A30 internet olmadan baglı

(Topic created on: 06-20-2021 10:55 PM)
342 Views
poyraz0
Active Level 1
Options
Galaxy A

image

Ortak kullanimda olan wifi ya baglanamiyorum. Yanimdaki arkadasin baglanabildigi ornegin FOCUS0 agina sifresini dogru girmeme ragmen bana gelen uyari fotoda gorundugu gibi "internet olmadan bagli" uyarisi ve baglanti yok. Ag ayarlarini sifirlamayi telefonu yeniden baslatmayi vb denedim yine olmadi. Ustelik ornegin FOCUS5 agina düne kadar bagalananiliyorken bugün ona da baglanamiyorum ve ayni uyari cıkıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Modem aynı ağı farklı ağ isimleri ilede dağıtıyorsa hata oluşmuş olabilir. Öncelikle ağ ayarlarını ayarlar bölümünden sıfırlayın. Tekrar bağlanmaya çalıştığınız modemi kapatıp açıp bağlanmayı deneyiniz. Birde farklı ağ bağlanırken sorun yaşamıyorsanız sorun modemdendir. 

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy A
Sadece sizin cihazınızdamı oluyor
Galaxy A
Bendede oluyor ben bağlantıyı koru diyom
0 Likes
Galaxy A
WiFi bağlantısını koru deyin
0 Likes
poyraz0
Active Level 1
Galaxy A
Evet şu an icin yalniz benim telefonumda sorun. Baglantiyi koru dedigimde de o agda kaliyor gorunurde modeme bagli ama fotodaki sag ustte de gorulecegi uzere unlemli çekim gosteriyor. Ve ne whats mesajlari ne internet baglantisi ne de twitter vs hic birsey kullanamiyorum
0 Likes
poyraz0
Active Level 1
Galaxy A
Ornegin baglantiyi koru dedigimde de sonuc bu "internet olmadan bagli" uyarisiScreenshot_20210620-230832_Settings.jpg
0 Likes
Galaxy A
Banada oluyor arada ağa bir daha yakinlasinca düzeliyor
0 Likes
poyraz0
Active Level 1
Galaxy A
Modemin yerini kesfettim yanina gittim yine olmadi=D hatta modemi 15 20 sn kapatip actim yok
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy A

Modem aynı ağı farklı ağ isimleri ilede dağıtıyorsa hata oluşmuş olabilir. Öncelikle ağ ayarlarını ayarlar bölümünden sıfırlayın. Tekrar bağlanmaya çalıştığınız modemi kapatıp açıp bağlanmayı deneyiniz. Birde farklı ağ bağlanırken sorun yaşamıyorsanız sorun modemdendir. 

0 Likes