cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30 batarya

(Topic created on: 02-16-2023 04:35 PM)
195 Views
byemirgul
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar a30 için önerebileceğiniz batarya varmi servis 510 tl isterken 770 tl yapmış fiyatı orjinal gibi performans verecek bir batarya önerisi varmi telefon eskiyor ama parca fiyatları yükseliyor anlamadım 

17 Comments
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy A
Aynı telefon var bence artık bu telefon artık kullanılmaz hem yazılım hem donanım hemde performans olarak eskidi yeni bir şey al bence 770 tl değmez
0 Likes
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Bana genel olârak yetiyor ama işte pil sıkıntı yeni telefonlar a33 güzel gibi ama fiyatı uçmuş o paraları haketmiyor bunun bataryasini bi halledebilirsem bana Bayaa gider gibi zaten oyun falan çok oynamiyom
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy A
Bende Var Arka Kasa Pert Kamera Netlemiyor Isınıyor Kasıyor Bataryayı Yavaş Şarjla Şarj Edince Iyi Dayanıyor Ama Hızlı Şarjı Açınca Su Gibi Içiyor
0 Likes
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Olabilir bende de bi tek batarya sıkınti
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy A
Hızlı sarjı kapatıp kullanmayı dene birde baya iyi gidiyor şarj
0 Likes
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Kac saate doluyor normal sarjj yapsak birde onu kapatsam sonra geri açsam iyice bozulabilirmı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Serviste onarIm yaptIrmanI tavsiye ederim.
0 Likes
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Bende orjinalciyim ama fiyatlar uçuşta telefon eskiyor ama birde burda servis yok başka şehire göndercem gidecek gelecek telefona zarar verirlerse tekrar ugrascan çok sorunlu bu yuzdn böyle yan sanayi batarya bakiyoz mecbur