cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A25 6.1 den sonra şarjı sorunu

(Topic created on: 07-07-2024 02:35 PM)
547 Views
hasan7382923
Active Level 3
Options
Galaxy A
Arkadaşlar ben 3 aydan beri a25 kullanıyorum hiç bir sorun yoktu 6.1 güncellemesinden sonra telefonu şarja taktığımda bir süre şarj olduktan sonra şarj olmayı kesiyor sonra tekrardan şarj yuvasını çıkar tak yapiyorum şarj oluyor acaba düzelirim?
10 Comments
RazorCrest
Active Level 4
Galaxy A
Adaptör orijinal mi ? Ve de güncelleme sonrası sıfırlama yaptınız mı ?
hasan7382923
Active Level 3
Galaxy A
Adaptör orijinal ve sıfırlama yapmadım
0 Likes
RazorCrest
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırlama yapıp deneyin birde pil koruması temel seçili değilse ondan da yapabilir.
hasan7382923
Active Level 3
Galaxy A
Pil koruması temelde ama 6.1 güncellemesinden sonra oldu bu ama yinede bilginiz için teşekkürler
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
hocam ben de a25 kullanıyorum..one ui 6.1 den sonra benim şarj olurken bir acayip oldu..yavaş şarj oluyordu..hard reset attım.şuan telefon süper oldu.yağ gibi akıyor. mutlaka yap.ısınma bile olmuyor şuan.
hasan7382923
Active Level 3
Galaxy A
Tm hocam ben bi sıfırlıyayım telefonu yorumun için teşekkürederim
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy A
yedekleme yap.ama hard reset at.. fabrika ayarlarına sıfırlama ayni şey değil...
hasan7382923
Active Level 3
Galaxy A
Tmdır hocam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın sorun düzelmezse kullandığınız şarj cihazıyla başka bir telefonu veya tableti şarj etmeyi deneyin başka şarj edeceğiniz telefon veya tabletin markası şarj cihazınızın markası ile aynı olsun mutlaka ve şarj cihazınız ile tam uyumlu olacak şekilde başka ürünlerle test edin kontrol edin bakın Onların ne şekilde şarj edecek Ayrıca başka telefon veya tableti kendi şarjınız ile şarj ettiğinizde şu detaya dikkat edin telefon veya tabletin desteklediği What değeri şarjınızın maksimum vat değeri ile aynı olması gerekir başka ürünleri şarj ettiğinizde sorunsuzca şarj olursa Sorunun kaynağı telefonunuzdadır başka ürünleri şarj cihazı ile şarj ettiğinizde aynı şekilde sorunlu şarj olur ise Sorunun kaynağı şarj cihazındadır Sorunun kaynağı şarj cihazında olduğu anlaşılır ise başka bir orijinal şarj cihazı satın alın Sorunun kaynağı Telefonunuzda olduğu anlaşılırsa ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapmanızı tavsiye ederim bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin cihazınıza hafıza kartı veya flash bellek takarak fotoğraf video müzik gibi şeyleri oraya göndermenizi tavsiye ederim internetteki yedekleme platformlarını kullanmanızı tavsiye etmem