cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A24 ve A25'e güncelleme gelmiyor (Oneui 6.1)

(Topic created on: 08-21-2024 09:53 AM)
278 Views
mete_A24
Active Level 3
Options
Galaxy A
Ben galaxy a24 kullanıyorum 21 ağustos oldu güncelleme gelmedi ne zaman güncelleme gelecek tarihi yorumlara yazın

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
3 ayda bir geliyor güncelleme daha 3yıl özellik ve 4 yık güvenlik güncellemesi kaldı

View solution in context

Solution
Galaxy A
Rica ederim 🙂

View solution in context

Solution
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A

Gelmemesi Daha İyi Bana Dün S23 Fe Güncelleme Geldi Telefonun Performansında Düşüşler Oldu Yükselmeler Olmadı Klavye Kesinlikle Eskisi Gibi Akıcı Değil Mesela Samsung Güvenlik Güncellemesi Yapmasın Artık Bir Zahmet Telefonları Bozuyorlar 😂

View solution in context

Solution
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Gelmesin Bence Kendi Ayağına Taş Değdiren Bir Firma Samsung Malesefki Böyleliklede Bilinçli Eskitme Yapılarak İnsanların Kapitalizmin Kölesi Olması Sağlanıyor Malesefki 😁😁🤘🤘

View solution in context

6 Comments
Solution
Galaxy A
3 ayda bir geliyor güncelleme daha 3yıl özellik ve 4 yık güvenlik güncellemesi kaldı
mete_A24
Active Level 3
Galaxy A
Tamam
Solution
Galaxy A
Rica ederim 🙂
Solution
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A

Gelmemesi Daha İyi Bana Dün S23 Fe Güncelleme Geldi Telefonun Performansında Düşüşler Oldu Yükselmeler Olmadı Klavye Kesinlikle Eskisi Gibi Akıcı Değil Mesela Samsung Güvenlik Güncellemesi Yapmasın Artık Bir Zahmet Telefonları Bozuyorlar 😂

mete_A24
Active Level 3
Galaxy A
Evet doğru
Solution
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy A
Gelmesin Bence Kendi Ayağına Taş Değdiren Bir Firma Samsung Malesefki Böyleliklede Bilinçli Eskitme Yapılarak İnsanların Kapitalizmin Kölesi Olması Sağlanıyor Malesefki 😁😁🤘🤘