cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A22 wifi problemi

(Topic created on: 03-10-2023 03:30 PM)
106 Views
FYT02
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir kullandığım a22 telefonum wifiden kendi kendine kopuyor ve mobil veriye geçiyordu 
Şimdi ise wifiye bağlanıyor ve hemen ünleme düşüyor. Evde başka telefon samsung m21 ve oppo var onlarda bu problem yok neden olabilir acaba ?

image
Yaklaşık 1-2 dk sonra

image
İlk bağlandığında

4 Comments
Reef_
Active Level 5
Galaxy A
İnternet hızınız düşük olabilir. Modemi resetleyip yeniden deneyin ağı unutup yeniden bağlanmakta çözüm olabilir.
FYT02
Active Level 5
Galaxy A
Hocam hızda sıkıntı yok herkes rahat bağlanabiliyor fakat benim telefonda sorun var kaç kez ağı unutturdum yeniden başlat yaptım kısa bir süre düzeliyor sonra yeniden başlıyor
Reef_
Active Level 5
Galaxy A
Bahsettiğiniz sorunu ben de yaşıyorum güncelleme sonrasında olmaya başladı ama a73 kullanıyorum
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba FYT02,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Yaşadığınız durum devam ederse; incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD