cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A21s

(Topic created on: 08-13-2022 12:35 AM)
163 Views
serhat01
Active Level 8
Options
Galaxy A

Android 12 gelince heryöne görüntülü görüşme gelecek diye iptal ettim türk telekom uygulamasından olmadı geri uygulamadan,ayarlardan, 5555 mesaj attim yine olmadi Hd+ işareti gelmiyor türk Telekom uygulamasında açık ayarlarda açık yinede gelmiyor bu işaret nedir nasıl getirebilirim hd+ işaretini bileniz var mı türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım bana *450# yaz dedi aktif yazıyor ama sağ üst köşede çıkmıyor çözüm 

image

16 Comments
Galaxy A
BuyrunScreenshot_20220813-001857_Call settings.jpg
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
Çıktı çok şükür verem olmuştum Android 12 geldiği günden beri uğraşıyorum bence bimcell de sorun vardı iletişimde
GundeS10
Active Level 5
Galaxy A
Hd+ volte demektir. Volte ise şebeke üzerinden sesli ve görüntülü aramalarda daha kaliteli bir iletişim ağıdır. Volte yi aktif etmek için hem cihaz ayarlarından hemde operatör ayarlarından aktif olması gerekir. Bu ayarları yaptıktan sonra telefonu kapatıp açtıktan sonra, eğer telefonunuzun sinya aldığı baz istasyonu destekliyorsa ekranda HD+ ibaresi belirecektir. Attığınız görsellere bakılırsa sizin baz istasyonu sanırım desteklemiyor. 2. resimde sinyal bile görünmemekte
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
Demek Ondan mı oluyordu cok sukur hd+ gorundu
GundeS10
Active Level 5
Galaxy A
Büyük ihtimalle
GundeS10
Active Level 5
Galaxy A
Sorunun nasıl çözüldüğünü yazarsanız diğer kullanıcılar için de faydalı olur.
Solution
serhat01
Active Level 8
Galaxy A
Türk Telekom uygulamasina girdim ayarlara iptal dedim hepsine sonra tekrar sadece wifi aramasina tikladim hepsi aktif oldu uygulamayı kapatmadan yeniden baslattim oldu