cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A20s Gürültü Engelleyici Sensör Sorunu

(Topic created on: 04-19-2020 08:44 PM)
234 Views
EmreCihan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Enstrüman çalan birisi olarak ses kaydı almak istediğimde seste boğulmalar meydana geliyor. Mikrofonumda herhangi bir sorun yok. Konuşulan sesleri sorunsuz alıyor fakat enstrüman ile beraber olunca ses boğuluyor. Kulaklıkla da denedim sorunum devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Denedim ve bence gayet normal. Bu arada fotoğraftaki yerden ses kalite ayarını yükseltirseniz belki düzelir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu arada ilk kaydetmeye başladığımız zaman normal kaydederken 1 sn geçmeden sesi kendisi kısıyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet sorun büyük ihtimal bu. Bende de boğulma olmaya başladı. Yazılımsal sorun gibi gözüküyor.
0 Likes
EmreCihan
Active Level 3
Galaxy A
Enstrüman çalan birisi olarak ses kaydediciyi çok kullanıyorum. A20s kullanan tüm konuştuklarımda aynı sorun var. İletişime geçtiğimde bana sürekli samsung members üzerinden mikrofonu kontrol ediniz deniyor fakat mikrofonda sorun yok. Sizden rica etsem siz de geri bildirim olarak gönderebilir misiniz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bildiriyorum.
EmreCihan
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür Ederim. Çok can sıkıcı bir durum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Üstteki mikrofon ses bozan mikrofon. Ayrı ayrı üfleyince **bleep** ediliyor. Umalım da yakın zamanda düzeltilsin.
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
gürültü önleyici sensör olmaz gürültü önleyici 2.mikrofon olur ve A20s cihazının üstünde mevcuttur görüşmelerede arka plan sesini gözle görülür (mecazi anlamda) derecede azaltır.
EmreCihan
Active Level 3
Galaxy A
Bende tam olarak bu azaltmadan bahsediyorum. Uzun, tekrar eden sesleri gürültü algılıyor.
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
bildiğim kadarıyla sadece görüşmelerde çalışıyor
0 Likes