cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A20 Wifi'den atma

(Topic created on: 10-21-2020 12:29 AM)
1423 Views
ATTyunusemre
Active Level 3
Options
Galaxy A

Son 1 aydır sürekli 10 dk'da bir wifiden baglanti kopuyor(gidip geliyor).bazen gelmiyor Wifi'ye tiklayinca baglanti hatasi mi ne yaziyor kendi mudahalemle tekrar bağlaniyor sebebi nedir bilen var mı ya da yaşayan? Hata raporu yolladim fakat gene cevap sifirla oldu.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ayarlar >genel yönetim >sıfırla >ağ ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim yada kardeşim

Cihazın wifi antenelerinde bir sıkıntı olabilir .Yada kardeşim sorun Wi-fi kaynaklı olabilir . En yakın samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim

View solution in context

7 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ayarlar >genel yönetim >sıfırla >ağ ayarlarını sıfırlamanı tavsiye ederim yada kardeşim

Cihazın wifi antenelerinde bir sıkıntı olabilir .Yada kardeşim sorun Wi-fi kaynaklı olabilir . En yakın samsung yetkili servise vermeni tavsiye ederim
ATTyunusemre
Active Level 3
Galaxy A
eyvallah reis hepsini denedim servise vereceğim büyük ihtimal
Eleyza
Active Level 3
Galaxy A
wi-fi kaynaklı demek istiyorum aynı telefonu kullanıyorum bi ara bende de böyle oldu ama wi-fi kaynaklı idi sadece sürekli kullandığınız wi-fi de mi yapıyor bi başka bağlantıda deneyin.
ATTyunusemre
Active Level 3
Galaxy A
wi-fi kaynaklı olabilir diye düşünecektimde evde annemin ve abimin telefonları bu sorunu yaşamıyor diye o konu üzerine durmadım. Peki rica etsem wi-fi'den olan sorunu nasıl çözüme kavuşturdunuz?
0 Likes
Eleyza
Active Level 3
Galaxy A
evdeki interneti paylaşıyor musunuz? alt komşu üst vs vb fazla bağlantı boğuyor bazen ve dağıtıcı firma ile görüşme sağlayın sürekli problem verdiğine dair . modem servise diyecek büyük ihtimalle. bağlantı kopma durumunu belirterek şikayet kaydı acın. siz dışarıdan eve gelen kabloda bantlamış kısım varsa onu kontrol edin kopukluk varsa problem yaratır . bunların dışında 2. wi-fi denemesi yapın buda sorunu çözmezse telefon sorunlu .
ATTyunusemre
Active Level 3
Galaxy A
Evdeki interneti paylaşmıyoruz,fakat wifiyi MAC adreslerine göre filtrelemiştik aile telefonlarini onu bir kaldirmayi deneyeceğim ardindada modemle ilgili kontrolleri sağlayacağım cevabınız için teşekkür ederim,umarim hallolur olmassa servis görünüyor gibi.
0 Likes
Eleyza
Active Level 3
Galaxy A
Mac adresini değişebilir yaptıysanız buda sorun yaratır siz tek adresi girdiğiniz için modem onu algılamaz aynı kod geldiğinde giriş yapıyor olabilirsiniz yani mac adresini kaldırın bencede . ve rica ederim.