cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A16 one ui 7 ne zaman gelicek a16 dan a15 e düşülürmü one ui 7 için

(Topic created on: 2 weeks ago)
27 Views
SamsungA160
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaslar ben 1 hafta önce telefonu trendyol tarafından aldım almadan once bile one ui 7 yi arastiriyordum telefonu teslim aldım ilk bakacağim sey one ui 7 idi sizce ne zaman gelir one ui 7 ? Sizce a16 dan a15 e dusulurmu böyle bu telefon erken alacaksa one ui 7 yi 

6 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Düşülmez tabi ki. En geç birkaç hafta içerisinde güncelleme elbet gelecektir. Sırf bunun için bir nesil alt bir cihaz kullanmaya hiç gerek yok.
EceSUU
Active Level 3
Galaxy A
Bir güncelleme için telefon modelimi düşürülür bu kadar takılmayın 1 2 hafta gelecektir 14 15 arasında dağlar kadar **bleep** yok çok heveslenmeyin😂
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy A
Abi gerçekten günümüzde insanlar ne kadar sabırsız 1 2 hafta beklemek yerine daha eski modele razısınız hani a54 a55 felan alayim deseniz normalde bir güncelleme için model düşürülür mü
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy A
A54 kullanıyorum one ui geçen hafta pazartesi geldi neredeyse 1 hafta olucak evet güzel bir güncelleme evet now bar çok işime yarıyor ama yakan yok nedense 6.1 i hala daha çok sevdiğimi **bleep** ettim güncelleme gelince yani bence bu işlerle uğraşmayın son son 6.1 in tadını çıkarın sonradan özleniyor 1748712475872.jpg
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Bir güncelleme için model düşürmek saçmalık.
0 Likes
Galaxy A
Ben a14 kullanıyorum daha güncelleme almamıza 45 gün varken bile bir üst modele gecmeye aklımdan bile geçmedi düşünmüyorum adam a16 dan a15 geçmeyi düşünüyor güncelleme için biraz sabır kardeşim 😂 😂 😂
0 Likes