cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A15 BİLDİRİM GELINCE EKRAN AÇILMIYOR

(Topic created on: 10-31-2024 05:14 PM)
609 Views
Mertt_10
Active Level 4
Options
Galaxy A
İkinci Telefon olarak A15 aldık Ama bildirim alındığında ekran açılmıyor. SMS geldiğinde ekran açılıyor. Fakat SOSYAL MEDYA vb uygulamalar da bildirim geldiğinde ekran açılmıyor ancak ekran kilidini açınca görüyoruz hangi uygulamadan geldiğini. sadece bildirim sesi geliyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
İnceledim baktım,
Bu tür uygulamalara rağbet etmiyorum bir hizmet vereyim derken telefonun tüm kaynaklarına ulaşmak istiyorlar hoş bir şey değil bile bile lades demek güzel değil.

View solution in context

0 Likes
10 Comments
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Merhaba,
Samsung'larda sadece sms mesajı geldiğinde ekran otomatik olarak açılarak bildirimi gösterir diğer hiçbir uygulamada ekran otomatik açılarak bildirimleri göstermez, ve ekranın uyarı olarak açılmaması Samsung'un standardıdır. bilginize
0 Likes
Mertt_10
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba Bende S serisi ve M serisi Telefon da var bunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum bildirim geldiğinde ekran açılıyor Ama A serisinde beden ekran açılmıyor onu anlamış değilim
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Maalesef A serileri üvey evlat.
0 Likes
Mertt_10
Active Level 4
Galaxy A
Küçücük bir özelliği vermemekle zengin olacaksa Samsung diyecek bir şey yok o zaman.

Ama basit Telefonlarda bile var şu özellik bildirim geldiğinde uyandır özelliği
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Bir model marka var ya kendilerini ona benzemeye çalışıyorlar,belirli kriterler koyarak bir şeyler yaptıklarını zannediyorlar.
Çok uğraştım ama asla başaramadım sonuçta bildiri gelince mesajlar haricinde A serilerinde(A34)hiçbir şey açılmıyor.
Açmasınlar varsın eksiklik o olsun, daha iyisini alana kadar şimdilik en iyisi bu😊
Mertt_10
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba
Kilit ekranı bildirimi Ayrıntılı olarak seçili
Maalesef denemediğim ayar kontrol etmediğim yer kalmadı SMS haricinde bildirim gelince ekran açılmıyor.

Bir uygulama yükleyerek ancak çözüm buldum.

Ama koskoca Samsung başka uygulama yükleyerek sorunu çözüme kavuşmasına engel olmalı bu sorunu çözüme kavuşturmasını isteriz.
0 Likes
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Bu nasıl bir uygulama bize de bilgi verebilir misiniz, ama bu tür uygulamalar tüm bildirimlerinize erişiyor onu da göz önünde bulundurmak lazım.
0 Likes
Mertt_10
Active Level 4
Galaxy A
Solution
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
İnceledim baktım,
Bu tür uygulamalara rağbet etmiyorum bir hizmet vereyim derken telefonun tüm kaynaklarına ulaşmak istiyorlar hoş bir şey değil bile bile lades demek güzel değil.
0 Likes