cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A10s telefona Android 10 yüklemeli miyim?

(Topic created on: 07-27-2022 11:13 PM)
355 Views
egeshnn
Active Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle merhaba,

A10s telefonum artık hiç bir uygulamayı kaldıramamaya başladı. Sürekli donuyor ve en ufak bir işlem yapamıyorum. Telefonu Android 10 sürümüne geri yüklemeyi düşünüyorum. Android 10'a yüklemek ne kadar iyi olur? Sizce mantıklı mı? Telefon hızlanır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. En ufak fikrinizi bile yazsanız çok sevinirim.
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Öncelikle cihazınızı orijinal yazılımı ile kullanmanızı öneriyorum sürüm düşürme işlemi esnasında cihazı daha iyi yapayım derken daha kötü hale getirme ihtimaliniz bulunuyor size tavsiyem cihaz içerisinde bulunan önemli verileri yedekledikten sonra fabrika ayarlarına sıfırlamanızı öneriyorum.
Cihazınızı.
egeshnn
Active Level 5
Galaxy A
Çok fazla fabrika ayarlarına sıfırladım. 1 hafta olmadan kendini bozuyor yine.
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Benim tavsiyem telefonuzu rootlamanın zamanı gelmiş. Araştırın biraz nasıl yapılacağına dair ( garantiniz devam ediyorsa bunu yapmanız cihazınızı garanti dışı bırakır )
egeshnn
Active Level 5
Galaxy A
Custom rom'dan mı bahsediyorsunuz? Yoksa başka bir şey mi?
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Cihazınıza 3. Parti uygulamalar aracılığıyla root'larsanız eğer. Telefonunuzda tam yetkiye sahip olursunuz. Bunu yaptıktan sonra arka planda samsungun zorunlu kıldığı play store birimlerini kökten kapatırsanız cihazınızın raminden alan açmış olursunuz ve minimal kasma sorunlarınız düzelecektir.
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Bunu yaptığınızda cihazınızın garantisi devre dışı kalabilir. Samsung bunu önermez. Lakin yeni cihaza geçiş yapamayacaksanız tek çözümünüz bu internette oldukça ünlu kanalarrin çektiği videolar mevcut root üzerine lütfen izleyin, çok zor bi işlem değil
egeshnn
Active Level 5
Galaxy A
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. En yakın zamanda deneyeceğim. İyi akşamlar
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim, iyi akşamlar
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba miuwege,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama, siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme ve resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Yetkisiz işlemleri önermemekteyiz, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakmaktadır.

Teşekkürler.
MOD