cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A 71 Twitter uygulaması

(Topic created on: 05-26-2023 12:09 PM)
144 Views
ufukpolat
Active Level 5
Options
Galaxy A

A71 de Twitter uygulaması hatası alıyorum. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Hesaptan atıyor. Hesaba tekrar girmek istediğimde de bu hesaba zaten giriş yaptınız uyarısı var. Fakat hala giriş yapamıyorum. Pc'de sorun yok. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ufukpolat,

"Ayarlar > Uygulamalar > Twitter > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, tekrar test ediniz. Yaşadığınız durum devam ederse ve diğer uygulamalarda buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Galaxy A
Twitter belki güncelleme yapıyor veya uygulamada hata olduğu için olabilir
Galaxy A
Ara sıra oluyor normaldir
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ufukpolat,

"Ayarlar > Uygulamalar > Twitter > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, tekrar test ediniz. Yaşadığınız durum devam ederse ve diğer uygulamalarda buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes