cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A 54 DUVAR KAĞIDI DEĞİŞİYOR

(Topic created on: 03-16-2024 12:04 PM)
604 Views
Abraka
Active Level 1
Options
Galaxy A
A54 telefonumun ana ekran ve kilit ekranına uyguladigim gerek tekefonun kendi duvar kağıtları gerekse telefonum ile çektiğim resimlerden uyguladigim hiçbir duvar kağıdı maalesef durmuyor. Sürekli 10 dk deneme süresi sona erdi uyarısı vererek telefonun ilk sürüm duvar kağıdına dönüyor. Canlı bağlantı yaptık hatta telefonu özel verilerim silinmeden sıfırladık ancak gene düzelmedi. Ne yapmamız gerekiyor. Neden duvar kağıtlarını telefon kabul etmiyor Acaba bilgisi olan var mı 
0 Likes
13 Comments
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy A
Siyah bir duvar kağıdı koyabilir misiniz ? Birde
Ayarlar.
Ekran.
En aşağıda
Ekran Koruyucu Kısmı var oraya girip yok olarak ayarlayın sonucu bildirin ¿?
Abraka
Active Level 1
Galaxy A
Yazdığınızı yaptım ancak olmadı tekrar değişti sanırım tek çare fabrika ayarları kaldı
0 Likes
A145F_Barış
Active Level 6
Galaxy A
Hard Reset at gitsin ne uğraşıyorsunuz çöp one ul işte.
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A145F_Barış, 

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme ve yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
Galaxy A
İlginç 10 dk. deneme süresi ilk defa duyuyorum
0 Likes
Abraka
Active Level 1
Galaxy A
Bu uyarıyı normalde galaxy themeste ücretli temalarda deneme süresi sonunda veriyor ama benim tel her türlü veriyor resim bile olmuyor en fazla 10 dk duruyor
0 Likes
Galaxy A
Evet biliyorum ücretlide deneme verir, her türlüde olmasına şaşırdım zaten
0 Likes
erolince
Active Level 4
Galaxy A
Duvar kağıdı servisleri, Bu kısım sizde açıksa "Hiçbiri" konumuna getirin1710591527340.jpg1710591534307.jpg
0 Likes
Abraka
Active Level 1
Galaxy A
Hiçbiri konumunda
0 Likes