cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A 52 RAM

(Topic created on: 12-21-2021 10:58 AM)
745 Views
Asım16aralik2021A52
Active Level 2
Options
Galaxy A

Telefonda gereksiz ve fazla hic birsey yok ama gereksiz rami fazla kullaniyor ve her gun kullanilan alan artiyor temizlememe ve cogu uygulamayi uyku moduna aldigima  ragmen.

Oneriniz nedir?Tesekkurler.

Htc desire eye telfonumda 2gb ram var ve ayni uygulamalara sahib ram i daha iyi kullaniyir + 4-5 yillik htc m pili daha iyi gidiyor + htc kamera daha iyi.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ram kullanımının incelenmesini istersen bir hata raporu gönder bence. Yetkililer kontrol edip bilgi verebilirler, diye düşünüyorum.

View solution in context

0 Likes
19 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Kulanmadiginiz uygulamalari uyku yada derin uyku mod alin cunku onlarda ram yer ve kulqndiginiz uygulqmalar herzaman ram tuketir malesef
Galaxy A
Tesekkurler.
Oyle yapmama ragmen boyle .hatta gereksiz yuklu gelen uygulamalrdan silinebilenleri kaldirdim.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ciyazinizta sorun oldugunuz dusunuyorsaniz size en yakin samsung servise basvurun
Galaxy A
Tesekkurler
CanST
Active Level 6
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla ram kullanımına kaç gb şeklinde değil de toplam ram in %kaçı şeklinde bakılmalıymış bu yüzden yüksek ram li telde yüksek ram yemesi gayet normal
Galaxy A
Tesekkurler
Galaxy A
Tesekkurler. Ram' in 2gb ile 8 gb olmasi arasinda **bleep** olmuyor o zaman.
0 Likes
CanST
Active Level 6
Galaxy A
**bleep** uygulamaları çalıştırma hızında oluyor
Galaxy A
Öncelikle merhaba 🙂

Cihazı fabrika ayarlarına geri dönüş yapınız cihaz daha iyi olacaktır hem hafıza düşer hem Ram düşer daha stabilize olur. Tabiki cihaz verilerinizi yedekleyiniz.

İyi günler 👋👋👋