cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A 51 instagram galeriyi görmüyor

(Topic created on: 06-28-2020 02:46 PM)
1148 Views
pnr1
Active Level 3
Options
Galaxy A

Hikaye uada akış da fotoğraf paylaşmak istediğimde galerideki fotoğrafları göremiyorum. Dm den atmak istediğimde galeri boş diyor. Böyle sorunu olup çözen var mı ?a51 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Instagram 'ın Beta sürümünü kullanıyorsanız. Beta 'dan çıkınca sorununuz düzelicektir.

Instagramdan kaynaklı bir sorun olabilir.
Instagram ayarlarına girin. "Yardım" Bölümüne girip, "Sorun Bildir" seçerek sorunu Instagram geliştiricilerine bildirin.

İnstagram verilerini silmeyi deneyin.
"Ayarlar > uygulamalar > Instagram > depolama > veriyi sil"

Sorunun devam etmesi durumunda samsung members hata raporları bölümüne gelip ilgili konuyu seçerek hata raporu gönderin.

View solution in context

Solution
pnr1
Active Level 3
Galaxy A
evet dosya erişimi var. ama sorun düzeldi. instagrama hata raporu göndermiştim. beta sürümünden ayrıldım komple instagram kaldırdım. telefonu kapatıp açtım. yeniden yükledim. Bolta10'da bunları söylemişti ama ben telefonu yeniden başlatmamıştım sadece.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
pnr1
Active Level 3
Galaxy A
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Instagram 'ın Beta sürümünü kullanıyorsanız. Beta 'dan çıkınca sorununuz düzelicektir.

Instagramdan kaynaklı bir sorun olabilir.
Instagram ayarlarına girin. "Yardım" Bölümüne girip, "Sorun Bildir" seçerek sorunu Instagram geliştiricilerine bildirin.

İnstagram verilerini silmeyi deneyin.
"Ayarlar > uygulamalar > Instagram > depolama > veriyi sil"

Sorunun devam etmesi durumunda samsung members hata raporları bölümüne gelip ilgili konuyu seçerek hata raporu gönderin.
pnr1
Active Level 3
Galaxy A
hepsini yaptım ama düzelen bir şey yok. hata raporu gönderdim
0 Likes
CagatayKutuk
Active Level 7
Galaxy A
Uygulamaya dosya erişimi izni verdiniz mi?
0 Likes
Solution
pnr1
Active Level 3
Galaxy A
evet dosya erişimi var. ama sorun düzeldi. instagrama hata raporu göndermiştim. beta sürümünden ayrıldım komple instagram kaldırdım. telefonu kapatıp açtım. yeniden yükledim. Bolta10'da bunları söylemişti ama ben telefonu yeniden başlatmamıştım sadece.
0 Likes