cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

4.5G kapanmıyor

(Topic created on: 04-09-2023 03:16 AM)
476 Views
ygtknca
Active Level 9
Options
Galaxy A
Arkadaşlar 4.5G kapatamıyorum neden acaba? Aldığım günden beri böyle anlamadım gitti. Hat pek çekmiyor belki 3g de çeker diye kapıcam ama kapayamıyorum... 
image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çünkü ikisi birden aktif olmuyor.Kullandıgın şebekenin uygulamasının içinden kapatanilşrdşn ama tekrar açmakmin mesaj atman gerekecek.Ek lladak bütün bağlantı işlemlerini iptsl et ve yeniden baslat,düzelir.

View solution in context

Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

*- Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ 

*- operatöründen kapatabilirsin. 

View solution in context

3 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Çünkü ikisi birden aktif olmuyor.Kullandıgın şebekenin uygulamasının içinden kapatanilşrdşn ama tekrar açmakmin mesaj atman gerekecek.Ek lladak bütün bağlantı işlemlerini iptsl et ve yeniden baslat,düzelir.
MustfaA33
Active Level 7
Galaxy A
Wifiyi kapatıp 4.5 g yi açıp öyle girin mobil ağlar kısmına
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy A

*- Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ 

*- operatöründen kapatabilirsin.