- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yav bu hata hemen hemen çoğu samsung kullanıcılarında var sanırım uzun süreli wifi kullanımı sonrası mobil veri açtığimda mobil veriyi kullanamıyorum 4.5 g yazısı yukarıda görunuyor ama internet kullanilamiyor.Samsung yetkilileri telefonu sifirlayin gibi onerilerde lutfen bulunmayin yaptik 3 4 kez yine ayni hatalar devam ediyor yazilimsal bir sorun bu belli yazilimmi gondericeksiniz napicaksiniz bu hatayi duzeltin lutfen acil yardim...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 05:25 PM in
Galaxy AMerhaba YusufA30s,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Mobil Ağlar > Şebeke Modu > LTE/3G/2G(otomatik bağlantı) ya da LTE/WCDMA/GSM(otomatik bağlantı) seçiniz.
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları > Seçenekler ( Sağ üst köşedeki üç nokta) > Varsayılan olarak sıfırla işlemini yapınız.
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla işlemini uygulayınız. Ekrana Bu işlem aşağıdakiler dahil olmak üzere tüm ağ ayarlarını sıfırlayacak; Wifi, mobil veri ve bluetooth Bu yazıyı gördükten sonra ekranın altında Fabrika Ayarlarına Dön yazacaktır, bu seçeneğe dokunarak ağ ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.
• Farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapınız.
Sorunun devam etmesi halinde sıfırlama işlemini gerçekleştirdiğinizden, lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 12:48 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 12:53 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 12:58 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 01:12 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 01:18 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2020 05:25 PM in
Galaxy AMerhaba YusufA30s,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Mobil Ağlar > Şebeke Modu > LTE/3G/2G(otomatik bağlantı) ya da LTE/WCDMA/GSM(otomatik bağlantı) seçiniz.
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları > Seçenekler ( Sağ üst köşedeki üç nokta) > Varsayılan olarak sıfırla işlemini yapınız.
• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla işlemini uygulayınız. Ekrana Bu işlem aşağıdakiler dahil olmak üzere tüm ağ ayarlarını sıfırlayacak; Wifi, mobil veri ve bluetooth Bu yazıyı gördükten sonra ekranın altında Fabrika Ayarlarına Dön yazacaktır, bu seçeneğe dokunarak ağ ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.
• Farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapınız.
Sorunun devam etmesi halinde sıfırlama işlemini gerçekleştirdiğinizden, lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD