cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

3 sorum var bunları nasıl çözerim.

(Topic created on: 06-05-2024 11:44 PM)
425 Views
Erdemiscan
Active Level 5
Options
Galaxy A
Oyun oynarken bildirim geldiğinde cihazım çok kasıyor bunu nasıl çözerim?

İkinci sorum ise Samsung a70 cihazımda parmak i doğrulama alt taraftaki fotoğraftaki gibiydi şimdi ise yan tuşta bunu nasıl bu hale getirebilirim tekrardan? Şuanki cihazım Samsung a23 

image

Oyun oynarken spotifydan müzik açtığım da bellrli oyunlar harici anında kapanıyor spotify bunu nasıl çözerim. Spotifyı bölünmüş ekrana alıp öyle açtığım zaman bile anında kapanıyor. 
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
ilk sorun için sanırım bu Samsungun oyun hizlandiricisinda oyuna girince bildirimleri durdur gibi bir ayar olmasi lazım
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
O uygulamayı kullanmıyorum bildirimleri durdurmak istemiyorum oyun oynarken bildirim gelince kasıyor
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy A
1.sorun genel olarak giris segment butun telefonlarin kronik sorunudur
2.soru a23 te parmak izi ekran altinda olmadigi icin oraya alamassin
3. Sorun hakkinda bir bilgim yok
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
1. Sorun ve 2. Sorunun herhangi bir çözümü var mı acaba?
0 Likes
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy A
2.imkansiz 1. Sorun yuzunden zaten cogu kullanicı ısırilmis elmaya geciyo a serisi telefon alincaksa a5x serisinden alinmalidir aslinda bildirim animasyonlari kapanirsa belki cozulur sorunun ama onuda nasil oldugunu bilmiyorum
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ediyorum
fb007
Active Level 5
Galaxy A
1. sorun için ana ekran'ı sıfırlamayı deneyin
0 Likes
sefdyb
Active Level 4
Galaxy A
1. Oyun oynarken rahatsız etme modunu açabilirsin önemli olacağını düşündüğün uygulamalardan ve kişilerden bildirim gelmesine izin verirsin. Daha az bildirim daha az kasma tek çözüm. Bu sorun telefonun işlem gücüyle alakalı

2 donanımsal birşey bu değiştiremezsin.

3 goodlock'tan sound assistant indir ayarlarına girdiğinde en alt kısımda çoklu ses yazan kısımda istediğin uygulamaları seç. Bunu yaptıktan sonra farklı bir medya oynadığında seçtiğin uygulamanın sesi kapanmayacak.
0 Likes
Erdemiscan
Active Level 5
Galaxy A
Bildirimler oyun oynarken gelsin istiyorum rahatsız etme modunu açıp hiç gelmemesini istemiyorum. Ve 3. Sound assistant ile dediğini yapmıyorum yinede aynı
0 Likes