cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

25W destekli telefona 45W şarj aleti kullanmak

(Topic created on: 3 weeks ago)
246 Views
FERDİ61
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. Spigen'in 45W destekli şarj aletini aldım fakat cihazım A35 ve maksimum 25W şarjı destekliyor. Bu şarj aletini telefonum için kullansam hehangi bir zararı olur mu ? Garantide bir sorun yaratır mı ? Açıklama kısmında sorun olmaz gerekli gücü verir diyor fakat ben tekrar sormak istedim özellikle garantide falan sorun çıkar mı diye. Malum kutusundan şarj cihazı çıkmıyor 25W olanı ile arasında çok az fiyat farkı vardı bende başka cihazlarda da kullanırım diye 45W olanı sipariş verdim.

image

image

20 Comments
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy A
Hiçbir zararı olmaz. Cihazım 25W destekliyor, Samsung'un orijinal 45W şarj aleti var ve ben de iki senedir kullanıyorum. Cihaz zaten fazla akımı kesiyor, merak etmeyin.
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim. Garanti konusunda sorun yaratırlar mı peki Spigen marka olmasından dolayı ya da 45W olmasından dolayı ?
firattS23FE
Active Level 6
Galaxy A
Hayır hocam, marka **bleep** etmeksizin kullanıcı hatası der geçerler, o konu biraz açıkta.
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy A
Garanti süreci boyunca Samsung cihazım hiç bozulmadığı için orasını bilmiyorum. Umarım öyle bi durum da yaşamam, yaşamayız bundan sonra 😊
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Hiçbir şey olmaz. Kullanabilirsiniz. Spigen'in şarj aletleri 25Watt da desteklediği için hız düşüşü de yaşamazsınız.
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim. Garanti konusunda bilginiz var mı acaba sorun yaratırlar mı ?
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Hayır. Spigen, Samsung'un USB-IF ve PD/PPS standartlarına uyduğu için garantide sorun çıkarmaz. 45Watt'ı zaten telefona verniyor, bu nedenle ondan da sorun çıkmaz.
FERDİ61
Active Level 5
Galaxy A
Anladım çok teşekkür ederim.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy A
Rica ederim hocam.