cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

2019 A Serisi'nde Kılcal Çizikler

(Topic created on: 03-14-2020 10:47 AM)
150 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Selamünaleyküm arkadaşlar, telefonumun arkasında kılıf kullanmama rağmen kılcal çizikler var. Daha önce birkaç arkadaşımız da bu durumu dile getirmişti. Sizde de durum aynı mı?

6 Comments
Dadaşş
Active Level 6
Galaxy A
a70 kullanıyorum bende de çizikler var.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dediğim gibi birkaç kişide de aynı durum vardı. O kadar para verdik, arkası çiziliyor, üstelik kılıf kullanıyorum ve telefon darbe de almadı hiç.
Galaxy A
Dostum bende kullanıyorum A20yi bendede çizikler var telefonun arkası manyetikmis ondan oluyor çizikler bana göre benim arkadaş da A20 kullanıyor o dedi bana üstelik 7 aydır kullanıyorum cihazı darbe yok sadece şu çiziklerden nefret ettim
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba YusufAksuA20,

BenYeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
pancu
Active Level 1
Galaxy A
a30'da da ayni durum var. bundan once j serisi de ayniydi ama bu kadar cizik yoktu
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Kılıf kullanmanıza rağmen çizilmesi oldukça normaldir. Bu her telefondan oluyor. Kılıfın içine giren küçük toz taneleri telefonun çizilmesine yol açıyor. Bunun tek çözümü kılıfınızı günlük düzenli olarak temizlemektir.