Resolved! Solved

Original topic:

20.000tl altı telefon önerisi

(Topic created on: 02-16-2024 12:31 PM)
700 Views
yays_a54_a12_m14
Active Level 7
Options
Galaxy A
Exynos islemcinin performans bakımından asiri kotu olmasa da istedigim akiciligi ortaya koyamamasi ve ekran suresini begenmemem sebebiyle telefon degismeyi dusunuyorum. 20.000tl alti en iyi islemcili ve on kamerali telefon sizce hangisi

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
20.000 TL altında en iyi işlemci ve kamera kombinasyonuna sahip telefonları düşünürsek, Xiaomi Mi 11'i ve OnePlus 9'u önerebilirim. Her ikisi de güçlü işlemcilere sahip (Snapdragon 888) ve yüksek kaliteli kameralara (özellikle Mi 11'de) sahiptir. Ancak, fiyatlar ve özellikler piyasa koşullarına göre değişebilir, bu yüzden tercihlerinizi güncel fiyat ve özelliklere göre yapmanız önemlidir.

View solution in context

0 Likes
Solution
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
Dostum s21 fe de pil problemi var s22 o fiyatlarda onda direkt pil yok en elınabilir cihaz s23fe eğer ekran çerçeveleri senin için sorun değilse gayet dengeli bir cihaz alışılagelmiş rezalet exynos işlemcilerle de karıştırma s23fe de kullanılan 2200 gayet stabil çalışıyor şuanlık ama uzun vadede ne olur bilinmez

View solution in context

15 Comments
Galaxy A
A54 al diyecektim almışsın s21fe al 2023 model olanından al
Galaxy A
Dostum zaten a54ten gecis yapicam??
0 Likes
Galaxy A
Samsung galaxy s23 fe alabilirsiniz 21,22 civarı butceni zorla hem ai olacak s23fe'de kaçırma derim
0 Likes
Galaxy A
A54te de ai olacak ama ekran suresi ikisinin de kotu sanirim
0 Likes
Galaxy A
Samsung tekrar almali mi emin degilim ekran suresi kotu gibi hep
Galaxy A
Sen bilirsin
0 Likes
Solution
Galaxy A
20.000 TL altında en iyi işlemci ve kamera kombinasyonuna sahip telefonları düşünürsek, Xiaomi Mi 11'i ve OnePlus 9'u önerebilirim. Her ikisi de güçlü işlemcilere sahip (Snapdragon 888) ve yüksek kaliteli kameralara (özellikle Mi 11'de) sahiptir. Ancak, fiyatlar ve özellikler piyasa koşullarına göre değişebilir, bu yüzden tercihlerinizi güncel fiyat ve özelliklere göre yapmanız önemlidir.
0 Likes
Galaxy A
Snapdragon 888 samsung dokumu islemci😔😔
Galaxy A
AA hocam s23fe al geç AllahaAlla uğraştırma
0 Likes