Original topic:

şarj

(Topic created on: 04-13-2020 10:35 PM)
396 Views
harunsolmaz9
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonun tamamen şarjı bitesiye kadar yani kapanasıya kadar kullanmak telefona zarar verir mi yani sürekli bu durum olmıycak tabi 

merterdogan
Active Level 5
Galaxy A
Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde bizim dediklerimizi çürütecek bir bilgi yok. Ayrıca pilin neyden yapıldığı belli telefon markalarının bu olayla uzaktan yakından alakası yok. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle konuşmayın ve biraz araştırın :) bizim için değil kendiniz için. Araştırmayacaksanızda araştıranlara saygı duyun
Galaxy A
sen %80'i geçme diyosun samsung %100'den bahsediyor hala bisey yok diyorsun tamam sen samsungdan daha iyi biliyorsun ozmn
merterdogan
Active Level 5
Galaxy A
%80 i geçebilirsin. Dikkatli okusan arkadaşın dediğini anlardın! MAXIMUM o aralıkta verimli çalışır. Neyse daha fazla konu uzamasın siz böyle devam edebilirsiniz
0 Likes
harunsolmaz9
Active Level 5
Galaxy A
teşekkürler ikinizede benim telefonda başka bir sıkıntı var pil durumu iyi ama telefon 5 10 dk kullanılınca bıraktıktan sonra şarjda %1 ile %2 azalma oluyor bunun nedeni nedir
0 Likes
merterdogan
Active Level 5
Galaxy A
Pil kalibrasyonu yapmayı deneyebilirsin
Galaxy A
siz beni dinleyin ilk denemede belki istenilen performansı alamazsınız ama 2-3 gün telefon kapanıncaya kadar telefonu kullan kapandıktan sonra şarja takmadan telefonu aç şarjın %0 da olduğundan emin ol sonra şarja tak ve tamamen şarj oldu bildirimini görene kadar şarjdan çekme ve telefonun şarjdayken sakın telefonunla oynma 2 veya 3 gün bu dediğimi yap sorunun çözüldüğünü ve pil performansının arttığını **bleep** edeceksin
harunsolmaz9
Active Level 5
Galaxy A
pil kalibrasyonu nasil oluyor
0 Likes
merterdogan
Active Level 5
Galaxy A
Eskiden biliyordum ama şuan değişen teknolojiyle birlikte pil kalibrasyonuda değişmiştir 😄 yanlış bisey söylemiyim, internetten pil kalibr. ilgili yeni yazılanlara bakıp uygulayın
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
telefonu 20 nin altına düşürme 20 altında voltaj dengesizliği telefonun bataryası için pek iyi değildir eğer uygunsa 20 nin altına düşürme 80 in üzerine cıkarma
Galaxy A
madem 20 nin altı voltaj düşüklüğü tamam hadi 80 nin üzeri ne peki onu söyle